מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש לי צליאק ???מישהי12/05/2011
המוגלובין 11.8
endomysial ab : negative igg+iga iso.of endomys
t.ttransglutaminase : 22.2 h iga isotype of ttg הנורמה 0-20
celiac screen הנורמה 0-40 ולי יש 86.2 includes ttg and dgp
האם בטוח שאין ?
האם בטוח שיש ?
ואם כן סבירות נמוכה או גבוהה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי צליאק ??? - תגובה
פרופ' דורון זמיר12/05/2011לא ברורות לי התשובות הכתובות ANTI TTG מעט מעל הנורמה אינו אבחנתי אני מבין שנוגדנים אנטי אנדומיזיאליים שליליים?? השילוב אינו תומך במחלה את התשובה השלישית לא הבנתי האם זה שילוב של ANTI TTG ו ANTI DGP. מה שכתבת לא ברור. בכל מקרה יש חשיבות גם לקליניקה וסיפור משפחתי ואם הבדיקות גבוליות ויש אחד משניהם כדאי לבצע את בדיקת סטנדרט הזהב-ביופסיה מהתריסריון בגסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליאק
אורחת13/05/2011כל השורה הרביעית היא נפרדת מהשורה השלישית כל מה שכתבתי בשורה הרבחעית שייך לצליאק סקרין שיש לי מעל הנורמה 86 , האם רוב הסיכויים שיש לי או אין לי עי אני לא רוצה לעשות את הבדיקה המפחידה הזו וכבר מעדיפה לאכול ללא גלוטן. אבל מעונינת לדעת בערך באחוזים צמ
ה הסיכוי שיש לי . דרך אגב ברזל 95* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצליאק - תגובה
פרופ' דורון זמיר13/05/2011כמו שאמרתי הסרולוגיה חשודה ולא יותר וכדאי לדעת אם יש סיפור משפחתי או הסתמנות מתאימה. אידיוטי לקבוע אחוזים ואין אחוזי סיכוי לתוצאות מעבדה שונות . אם יש חשד לפי בדיקות המעבדה כדאי לעשות ביופסיה. בכל מקרה כדאית התרשמות קלינית במרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לי צליאק ??? - תגובה
פרופ' דורון זמיר13/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)