מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות בלתי פוסקותששי ישראל13/05/2011
שלום,בן 36,חזרתי לפני14 ימים מתאילנד משהות של 25 יום שם.לאחר כ 4 ימים(8.4) חשתי ברע,הכל התהפך והתעלפתי. בארבעה ימים הראשונים שילשלתי והקאתי אך לאחר מכן השילשולים פסקו וההקאות בחילות וטשטוש לא!!!!(לא הפסקתי להקיא עד להגעתי לארץ)
משלא עברו הבחילות וההקאות אושפזתי בביה"ח בילינסון ביום חמישי(5.5),שם עברתי המון בדיקות:צואה(טפילים וחיידקים),דם,תרביות דם,רנטגן חזה ובטן,אולטרסאונד בטן וגסטרוסקופיה.כל הבדיקות יצאו תקינות(ברוך השם).שוחררתי ביום ראשון(8.5).
ההקאות פסקו אך הבחילות(המלוות בטשטוש) ממשיכות ללא הרף(זה פשוט נורא).
מה עושים??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות בלתי פוסקות - תגובה
פרופ' דורון זמיר13/05/2011כל זה קרוב לוודאי סיום הגסטרואנטריטס.TRAVELERS DIARRHEA שחטפת בתאילנד, שכיח וקרוב לוודאי יחלוף או ישתפר בהמשך כדאי להרבות בשתיה לבדוק את התרביות למיניהן ולקחת טיפול סיממפטומטי בפרמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בלתי פוסקות המשך....
ששי ישראל14/05/2011שלום ד"ר
המחלה אותה ציינת כלל לא מתארת את מה שיש לי
מצבי מחריף ולא משתפר. בבית החולים לא מצאו כלום וכבר נתתי כל כך הרבה דגימות צואה ודם שצריך לקנות מחסן!!!
שלשולים פסקו לאחר 3 ימים וכבר חודש אני מקיא. לאחרונה ההקאות פסקו והפכו לבחילות שלא פוסקות 24/7 ומעירות אותי לפנות בוקר. שוב, לא מקיא רק בחילות כבר שבוע.
אוכל בריא ואף הפסקתי לעשן...עדיין בחילות נוראיות שלא מפסיקות!
האם שמעת פעם על מצב שכזה והאם יש מה לעשות בעניין???? (מלבד שתיית מים?)
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחילות בלתי פוסקות המשך.... - תגובה
פרופ' דורון זמיר14/05/2011יש לשלול כמובן גם בעיה נאורולוגית שבה יש בד"כ כאבי ראש עם או ללא הסתמנות נוירולוגית נוספת. הפרעות במערכת העיכול לאחר שהות במדינת עולם שלישי וTRAV. DIAR. שכיחות. אני מציע להגיע למרפאתי להתרשמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)