הליקובקטר פילורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר פילורי
    רויטל
    16/05/2011

קוראים לי רויטל אני בת 25 ומזה כבר שנה וחצי שאני סובלת מהליקובקטר פילורי בתריסריון ובקיבה.הכל התחיל לפניי שנה וחצי שסבלתי מהתפוצצות של הבטן וקוצר נשימה בטן מנופחת תמידית הפנו אותי לבדיקות שונות ולא מצאו אצלי כלום כשהגעתי לגסטרו וביצעתי גסטרוסקופיה הובהר לי כי אני סובלת מחיידק ההליקובקטר בתריסריון ובקיבה ויש לי רפלוקס קיב וושתי .
    טופלתי על ידי אומפרדקס ו10 כדורי אנטיביוטיקה במשך חודש יום יום ולאחר מכן ביצעתי בדיקת נשיפה שהראתה כי הליקובקטר לא קיים.
    התסמינים שהיו לי המשיכו ולא נעלמו החלטתי ללכת להומופת שגילה שעדיין יש לי את החיידק ונתת לי טיפול ממושך ע"י תמציות צמחים שונות . כל זה לא עזר ואני במצב הזה כבר שנה וחצי סובלת יום יום כל היום 24 שעות של סבל . הלכתי לדיאטנית קלינית שתוכל לסייע לי בתזונה נכונה אך לצערי גם זה לא עזר אני לקראת בדיקת גסטרוסקופיה חוזרת ומצבי ממש לא מזהיר ואני סובלת בצורה שאין לתאר האם תוכלו לעזור לי ולתת לי אולי רעיון שיכול לעזור לי שעוד לא ניסיתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר פילורי

הוספת תגובה

• הליקובקטר פילורי - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    16/05/2011

לא ברור לי מהן תלונותייך כיום? אם יש לך צרבת וטיפוס מזון לפה -אלה תלונות של רפלוקס וטיפול בחידק לא יעזור, יש לקחת תרופות כמו אומפרדקס. אם מדובר בנפיחות בטן לאחר האוכל ספק רב אם זה קשור בחידק. ככלל הליקובקטר אינו הסבר לכל תלונה לא ספיציפית במערכת העיכול העליונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו