המשך שאלה קודמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה קודמת
    טלי
    17/05/2011

אני בת 19 שוקלת 36 ק"ג הכאב הוא באמצע של הבטן בצד ימין. הכאב הוא לא קבוע יכול להופיע עד פעמיים ביום כאב במשך כמה דקות בדרגה קלה. יכול להיות שיש קשר בין הכאב הזה למעי רגיז.? כי לפי התסמינים של היציאות שלי סביר להניח שאני סובלת ממעי רגיז אבל גם לא באופן קבוע. היציאות הן לא קשות מדי ולא רכות מדי. יש לי תיאבון לאכול מרגישה טוב. בעבר עשיתי גם בדיקות ששללו מחלת צליאק פרזיטים וכו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שאלה קודמת

הוספת תגובה

• המשך שאלה קודמת - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    18/05/2011

ההגדרה העשווית לפי קריטריוני רומא 3 לתסמונת מעי רגיש כוללת:כאב בטן או אי נוחות חוזרת לפחות 3 ימים בחודש, לפחות 3 חדשים עם 2 מהבאים:1. שיפור עם יציאה2. שינוי בשכיחות היציאות 3. שינוי באופי הצואה.
    בנוסף קלסית אין ירידה במשקל, דם בצואה ובד"כ לא מתעוררים בלילה בשל כאב או צאיה. אם זה מתאים לתלונותייך יש לך מעי רגיש.
    מדוע את שוקלת כה מעט? האם זה משקלך הקבוע, אם לא ואם ירדת במשקל כדאי לבצע בירור נוסף לאופציה של מעי דלקתי (ביחוד קרוהן אם אין שלשול דמי -דבר ששולל כמעט קוליטיס אולצרטיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו