מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילורי הליקובקטר - דחוףמטי18/05/2011
שלום לד"ר לפני חצי שנה עשיתי גסטרו ונמצאה אדמומית ומרקם שנלקח לביופסיה, שזיהתה המצאות של פילורי הליקובקטר, קיבלתי אנטיביוטיקה וכדורים 10 ימים שהחלישו אותי מאד. בטסט שעשיתי לפני שבועיים גילו שהוא נמצא בערכים גבוהים (22). הגסטרו רשם לי רשימה ארוכה של תרופות לשבועיים: omperazole 40 mg (פעמיים ביום), bismuth subsalicyl 252 mg - ארבע פעמים ביום x2 tetracycline hcl 250 mg - ארבע פעמים ביום x2 , tinidazole 500 mg - פעמיים ביום x2 בסה"כ אקח ביום כ-6000 mg תרופה, אני פוחדת מהכמויות האלה, האם אפשר לוותר על איזו תרופה ? אודה לתשובתך (אני מתחילה את מסע התרופות הזה מחר....).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה על הכפילויות
מטי18/05/2011אני לא מצליחה לרשום את ההודעה עם מרווחי שורות, זה יוצא ברצף. סליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילורי הליקובקטר - דחוף - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/05/2011זה טיפול מקובל למשהו עם חיידק עמיד.
אבל השאלה אם צריך באמת להתפתר מהחיידק בכל מחיר. צריך לזכור שכ50% של האוכלוסיה המבוגרת נושאת החיידק.
בכל מקרה זה לא דחוף וניתן לדון על זה שוב עם רופא הגסטרו שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילורי
מטי19/05/2011לד"ר תודה על התשובה. הרופא אמר לי שזה מסוכן במקרה שלי, נמצא ברמה 22.5 וגורם לכאבים בסרעפת, חולשה ועייפות. מבקשת לשאול איך נוטלים 4 פעמים ביום כדורים, האם כל 6 שעות (שבשביל זה אני צריכה להתעורר בלילה?), או כל 4 שעות במהלך היום ? אודה לתשובתך. מטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילורי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/05/2011אפשר גם כל 4 שעת במשך היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)