בקשר לפרזיט שהיה לי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לפרזיט שהיה לי.
    ערן
    20/05/2011

לפני קצת יותר משנתיים היה לי את הפרזיט Giardia Lamblia, לקחתי אנטיביוטיקה כמו שהרופאה נתנה לי. עשיתי שוב בדיקה ולא נמצא הפרזיט. אבל פה מתחילה הבעיה, מאז שהתחילו לי התופעות של הפרזיט התחילה לי גם רגישות לאוכל שלא עוזבת אותי. מאכלים שלפני הפרזיט הייתי אוכל בחופשיות היום אני לא יכול לאכול. אם זה הרבה מוצרי חבל, קפה, אלכוהול, רטבים, חריף וכו'. נשאלת השאלה האם הפרזיט יכול לגרום לפגיעה באינזימי עיכול? או האם הוא יכול לגרום לרגישות למאכלים או פגיעה בספיגת מזון ובכלל לבעיות במעיים שנשארות גם אחרי שמטפלים בו?

תודה רבה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לפרזיט שהיה לי.

הוספת תגובה

• בקשר לפרזיט שהיה לי. - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    21/05/2011

לדעתי צריך הערכה של גסטרו- ויתכן גסטרוסקופיה. לעתים יש זיהום כרוני עם גיארדיה ולא תמיד נתגלה בבדיקות צואה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי גסטרוסקופיה שיצאה תקינה.

ערן
    21/05/2011

השאלה מה עוד ניתן לעשות? כי בשבוע האחרון עשיתי פעמיים בדיקות צואה ולא יצא פרזיט.
    אבל האם באמת הפרזיט הזה יכול להוביל לשינוי במערכת העיכול ולעשות בעיות בעיכול גם אחרי שמטפלים בו? האם הוא יכול לעשות רגישות לאכול או פגיעה באינזימי עיכול?

תודה על התשובות ושבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו