בעיית גזים במע' העיכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית גזים במע' העיכול
    הילה
    22/05/2011

שלום, אני בת 26 וסובלת מזה כשלוש שנים מבעיה חמורה של גזים.
    עברתי בדיקה אצל גסטרולוג, הוא לא מצא כלום והציע לי לנסות לקחת חידקים של מע' העיכול. ניסיתי והדבר לא עזר. ניסיתי לבדוק אם זה קשור למאכלים מסויימים כמו מוצרי חלב (לא אכלתי במשל יום- יומיים ובדקתי אם התופעה עדיין חוזרת) ללא הצלחה.ניסיתי לשתות חליטות שומר, וחליטות נוספות ששמעתי עליהם, השתמשתי בכמוסות של אנזימי עיכול, קלבטן, קרבוסילן וכל תרופה שרק שמעתי עליה. כלום לא עזר. הגזים חוזרים בכל יום, בעיקר בשעות הבוקר והערב ומהוים עבורי מטרד קשה שגם פוגע בתחושותי בתוך הזוגיות שבה אני נמצאת. אינני יודעת מה לעשות, והנושא מאד מטריד אותי. אשמח לקבל עצה בנושא. תודה רבה, הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית גזים במע' העיכול

הוספת תגובה

• בעיית גזים במע' העיכול - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    22/05/2011

קיימת אופציה שתוארה במחקרים בודדים והיא נטילת קורס של פלגיל לחיסול הפלורה ולאחר מכן קורס אינטנסיבי של פרוביוטיקה. הייתי שוקל במקרה "נואש" כשלך אופציה כזו . אני מניח שאינך מעשנת, מרבה בקטניות או במשקאות תוססים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משיגים את זה? אלה תרופות מרשם?

הילה
    26/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית גזים במע' העיכול - תגובה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    26/05/2011

פלגיל צריך מרשם רופא ופרוביוטיקה לא.שוב זו שיטת טיפול נסיונית אך סיכוניה קטנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו