כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    רוית
    30/05/2011

שלום אני בת 35, לפני כחודש כתבתי לכם לגבי זה שהתגלה לי החיידק בקיבה, קיבלתי טיפול משולש כדורים, כרגע אני לוקחת את הנקסיום 40 מ"ג פעמיים ביום למשך חודש (נשאר לי עוד כשבוע), אני יוכלה להגיד שאני מרגישה הקלה בכאבים שהיו לי מתחת לחזה.
    , מה שכן אני מאז שהתגלה אצלי החיידק, הורדתי לחלוטין את כל מוצרי החלב (למעט כוס אחת של נס קפה בבוקר), את כל העגבניות, אלכוהול, רסק עגבניות.
    אבל...שמתי לב כשאני אוכלת ארוחה, קצת זמן אחרי, מתחיל לי כאבי בטן, שונה ממה שהיה לי עם החיידק, כאבים לא מוגדרים, בכל הבטן, ויש לי המון גזים שיוצאים.
    אף פעם לא סבלתי מגזים או מכאבי בטן, אני לא אוכלת קטניות, או שותה דברים מוגזים...ככה שזה לא נראה לי מאוכל מסויים, (למעט החצי כוס חלב של הבוקר...)
    ניסתי לראות אם זה מסוג של אוכל, אבל זה כמעט קורה לי כל הזמן (יש ימים שפחות, יש ימים שיותר)אבל הדבר היחיד שאני יוכלה לשים לב שזה מתמקד בדר"כ בערב, ואז בבוקר שאני קמה אני מרגישה די בסדר, כאילו כלום לא היה...(אבל עדיין יש לי גזים בבוקר)
    לגבי הצואה, בזמן האחרון, יש לי מעין עצירות, הם יוצאים לי ממש עיגולים קטנים..(סליחה על התיאור) בקיצור אין לי מושג מה יש לי..אני יודעת, שאני כמעט ולא מכניסה דברים לפה, וממש לא נוח לי כל המצב הנ:ל
    אשמח אם תוכלו לייעץ לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    30/05/2011

קשה לתת אבחנה לפי תיאור .
    יתכן תסמונת המעי הרגיז- שיש הרבה תלונות ללא ממצאים בבדיקות השכיחות.
    יש צורך להבדק שוב אצל רופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו