מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת חרדה או קשר לצליאקמישהי02/06/2011
שלום
כבר מספר חודשים יש לי תופעות מאוד מוזרות זה התחיל מסחרחורות לא סיבובית ומשם המשיך לתחושת מחנק בחילות ללא הקאה כאבים של בהלה באזור הוושט רעידות ופחדים תחושה של משהו מתפרץ אל תוך הפרצוף ועולה לראש ומציף אותי בפחד לעיתים זה גם קושי להכניס אויר למרות שהחמצן מראה 98 כאילו נסתם האף או בית החזה לעיתים החרדה נהפכת לתחושת דכאון הנמצאת בתוך אזור העצבים ליד הוושט (למרות שאני בהחלט לא בדכאון כי החיים שלי טובים וגם לגבי החרדה אני לא ממש חושבת על דברים מפחידים)
התופעות האלו מאוד מוזרות לי בחיים לא נתקלתי בדבר כזה ולאחר סדרה של בדיקות גילו שיש לי צליאק
האם תופעות אלו קשורים לצליאק ???? או שחטפתי הפרעת חרדה ללא סיבה ?
אני בת 39 ועד המקרה הזה הייתי בריאה הן נפשית ואין פיזית ולא מבינה מה נפל עליי כי כל התופעות האלו ממש מפחידות ואני לא יודעת למי לפנות הגסטרולוגית שלי לא יודעת על סיפטומים של צליאק מלבד כאבי בטן ושילשולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת חרדה או קשר לצליאק - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/06/2011צליאק יכולה להיות קשור למספר תלונות במספר מערכות של הגוף אך לא נרראה לי שהתלונות שלך קשורות.
יתכן כן קשור לדכאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)