בעיות במעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במעיים
    אבי
    07/06/2011

שלום ד"ר , אני בן 29 , משבוע ימים סבלתי משלשול וחולשה כללית וכן חום גבוהה עד שקבלתי 2 ליטר נוזלים והחום ירד ומאז אין חום אך עדיים יש בעיה במערכת העיקול . אני עדיין סובל משלשולים לעיתים או שהתשואה רכה, כמו כן, אני מרגיש פרפרים בבטן . יש לציין שאושפזתי במיון בית החולים למשך 4 שעות . מה עליי לעשות , אני מאוד מודאג נא עזרתך בבקשה להלן תוצאות בדיקת דם לבנות:
    wbc 14.07 טוול 4-10.8
    % 86.1 neutro טווח 40-74
    lympho% 6.8 טווח 19-48
    eos 0.9% טווח 0-7
    monocytes% 5.4 טווח 3.4-9
    % 0.1 baso טווח 0-1.5
    luc % 0.7 טווח 0.7
    neutro abc 12.11 טווח1.5-----8
    lympho no 0.96 טווח 0.9----3.5
    mono no 0.76 טווח 0.16----1
    eos no 0.13 טווח 0----0.6
    baso no 0.01 טווח 0---0.02
    plt 197 טווח 130----400
    hypocytosis blood 0.1% טווח 0-4
    large unstained 0.1 טווח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במעיים

הוספת תגובה

• בעיות במעיים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    07/06/2011

שבוע שלשול עם חום בקיץ בארצנו משמעו בעונה זו דלקת חידקית זיהומית של המעי והטיפול או נוזלים ותרופות מקילות או אנטיביוטיקה לקיצור ההסתמנות (רק בשלב מוקדם-ראה מאמרי SINGLE DOSE QUINOLONE FOR GE-ZAMIR ET ALׁ)
    הגורמים המובילים לכך בארץ בקיץ הם סלמונלה ושיגלה. גם שלשול מתון יותר בשבוע השני עדיין מקובל. במידה והשלשול נמשך מעבר לשבועיים עם או ללא חום, עם או ללא דם הענין מצדיק בירור גסטרואנטרולוגי לשלילת מחלת מעי דלקתית או גידול\.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו