מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות במעייםאבי07/06/2011
שלום ד"ר , אני בן 29 , משבוע ימים סבלתי משלשול וחולשה כללית וכן חום גבוהה עד שקבלתי 2 ליטר נוזלים והחום ירד ומאז אין חום אך עדיים יש בעיה במערכת העיקול . אני עדיין סובל משלשולים לעיתים או שהתשואה רכה, כמו כן, אני מרגיש פרפרים בבטן . יש לציין שאושפזתי במיון בית החולים למשך 4 שעות . מה עליי לעשות , אני מאוד מודאג נא עזרתך בבקשה להלן תוצאות בדיקת דם לבנות:
wbc 14.07 טוול 4-10.8
% 86.1 neutro טווח 40-74
lympho% 6.8 טווח 19-48
eos 0.9% טווח 0-7
monocytes% 5.4 טווח 3.4-9
% 0.1 baso טווח 0-1.5
luc % 0.7 טווח 0.7
neutro abc 12.11 טווח1.5-----8
lympho no 0.96 טווח 0.9----3.5
mono no 0.76 טווח 0.16----1
eos no 0.13 טווח 0----0.6
baso no 0.01 טווח 0---0.02
plt 197 טווח 130----400
hypocytosis blood 0.1% טווח 0-4
large unstained 0.1 טווח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במעיים - תגובה
פרופ' דורון זמיר07/06/2011שבוע שלשול עם חום בקיץ בארצנו משמעו בעונה זו דלקת חידקית זיהומית של המעי והטיפול או נוזלים ותרופות מקילות או אנטיביוטיקה לקיצור ההסתמנות (רק בשלב מוקדם-ראה מאמרי SINGLE DOSE QUINOLONE FOR GE-ZAMIR ET ALׁ)
הגורמים המובילים לכך בארץ בקיץ הם סלמונלה ושיגלה. גם שלשול מתון יותר בשבוע השני עדיין מקובל. במידה והשלשול נמשך מעבר לשבועיים עם או ללא חום, עם או ללא דם הענין מצדיק בירור גסטרואנטרולוגי לשלילת מחלת מעי דלקתית או גידול\.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)