מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטןשלומית07/06/2011
ד"ר שלום
יש לי מזה זמן ממושך כאבים מוזרים בבטן, כאבים שמופיעים לסירוגין במקומות שונים בבטן (בדרך כלל בתחתונה, לפעמים בעליונה, לרוב באמצע מבחינת רוחב), בנוסף הבטן נוטה להתנפח ולהיות קשה בחלק התחתון, עד היום הבטן הנפוחה הייתה חוזרת למצבה הרגיל לאחר כחצי יום אבל עכשיו היא נפוחה כבר מספר ימים ברצף. באופן קבוע היא מתנפחת אחרי שתיית אלוכוהול, אבל לא רק.
הייתי אצל רופא גסטרו בקופת החולים אשר לא מצא בעיה מסוימת והמליץ על "פרוביוטיקה". לקחתי את הכדורים כ- חודשיים, במהלך נטילת הכדורים תדירות הכאבים והנפיחות פחתו אך לא באופן משמעותי . כיום אני כבר לא משתמשת בכדורים אלו.
*אני נוטלת גלולות "מליאן".
אשמח לדעתך, אולי בדיקה ממומלצת או כיוון מסוים..
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק08/06/2011אם יש תלונות זמן רב ולא נמצא בעיה בבירור אז יתכן תסמונת המעי הרגיז. זו אבחנה של שלילה.
אופציה נוספת היא אי סבילות למוצרי חלב.
ממליץ להחזור לרופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לרגישות לחלב
שלומית11/06/2011ד''ר מלניק, תודה רבה על תגובתך
הייתי רוצה להגיע לרופא מוכנה עם מידע רב ככל האפשר,
אנא ענה לי לשאלה נוספת, יש בדיקת מעבדה שניתן לבצע לרגישות למוצרי חלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לרגישות לחלב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2011כן בדיקת נשיפה שעושים במכוני גסטרו של בתי החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)