כאבי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן
    שלומית
    07/06/2011

ד"ר שלום
    יש לי מזה זמן ממושך כאבים מוזרים בבטן, כאבים שמופיעים לסירוגין במקומות שונים בבטן (בדרך כלל בתחתונה, לפעמים בעליונה, לרוב באמצע מבחינת רוחב), בנוסף הבטן נוטה להתנפח ולהיות קשה בחלק התחתון, עד היום הבטן הנפוחה הייתה חוזרת למצבה הרגיל לאחר כחצי יום אבל עכשיו היא נפוחה כבר מספר ימים ברצף. באופן קבוע היא מתנפחת אחרי שתיית אלוכוהול, אבל לא רק.

הייתי אצל רופא גסטרו בקופת החולים אשר לא מצא בעיה מסוימת והמליץ על "פרוביוטיקה". לקחתי את הכדורים כ- חודשיים, במהלך נטילת הכדורים תדירות הכאבים והנפיחות פחתו אך לא באופן משמעותי . כיום אני כבר לא משתמשת בכדורים אלו.

*אני נוטלת גלולות "מליאן".

אשמח לדעתך, אולי בדיקה ממומלצת או כיוון מסוים..
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן

הוספת תגובה

• כאבי בטן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    08/06/2011

אם יש תלונות זמן רב ולא נמצא בעיה בבירור אז יתכן תסמונת המעי הרגיז. זו אבחנה של שלילה.
    אופציה נוספת היא אי סבילות למוצרי חלב.
    ממליץ להחזור לרופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה לרגישות לחלב

שלומית
    11/06/2011

ד''ר מלניק, תודה רבה על תגובתך
    הייתי רוצה להגיע לרופא מוכנה עם מידע רב ככל האפשר,
    אנא ענה לי לשאלה נוספת, יש בדיקת מעבדה שניתן לבצע לרגישות למוצרי חלב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה לרגישות לחלב - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    11/06/2011

כן בדיקת נשיפה שעושים במכוני גסטרו של בתי החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו