רפלוכס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוכס?
    אמיר
    10/06/2011

שלום רב,
    אני רופא בן 45. מזה מס' חודשים כאשר אני אוכל, אני חייב לשתות אחרת משתעל. פרט לכך לא מפריע דבר. האם יתכן ומדובר ברפלוכס? האם מומלץ לטפל? כדי למנוע החמרה או סכנות בעתיד (דוגמת סכנת ממאירות).
    במידה ויש לי הרניה סרעפתית (לא בטוח)- האם יש לכך השפעה על הווצרות רפלוכס או על נחיצות הטיפול?
    מה מומלץ לעשות (איזה בירור ואיזה טיפול אם אכן מדובר ברפלוכס)?
    תודה רבה,
    אמיר אמיתי - [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפלוכס?

הוספת תגובה

• רפלוכס? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    11/06/2011

יתכן רפלוקס ובעיה בתנועה של הושט.
    מציע לעבור גסטרוסקופיה לשלל בעיה מבנית בושט וגם להתחיל לוזק. בקע שערפתי יכול להיות גורם מסייע אבל ממצא שכיח מאוד בגסטרוסקופיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוסק

אמיר
    11/06/2011

שלום רב,
    אני רופא בן 45. מזה מס' חודשים כאשר אני אוכל, אני חייב לשתות אחרת משתעל. פרט לכך לא מפריע דבר. יתכן ומדובר ברפלוכס. מה הסבה שכדאי לטפל בלוסק אם זה לא ממש מפריע לי? כדי למנוע החמרה או סכנות בעתיד (דוגמת סכנת ממאירות)? כמה חשוה הטיפול בלוסק ומה תופעות הלוואי?
    תודה רבה,
    אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו