מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רפלוכס?אמיר10/06/2011
שלום רב,
אני רופא בן 45. מזה מס' חודשים כאשר אני אוכל, אני חייב לשתות אחרת משתעל. פרט לכך לא מפריע דבר. האם יתכן ומדובר ברפלוכס? האם מומלץ לטפל? כדי למנוע החמרה או סכנות בעתיד (דוגמת סכנת ממאירות).
במידה ויש לי הרניה סרעפתית (לא בטוח)- האם יש לכך השפעה על הווצרות רפלוכס או על נחיצות הטיפול?
מה מומלץ לעשות (איזה בירור ואיזה טיפול אם אכן מדובר ברפלוכס)?
תודה רבה,
אמיר אמיתי - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוכס? - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2011יתכן רפלוקס ובעיה בתנועה של הושט.
מציע לעבור גסטרוסקופיה לשלל בעיה מבנית בושט וגם להתחיל לוזק. בקע שערפתי יכול להיות גורם מסייע אבל ממצא שכיח מאוד בגסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק
אמיר11/06/2011שלום רב,
אני רופא בן 45. מזה מס' חודשים כאשר אני אוכל, אני חייב לשתות אחרת משתעל. פרט לכך לא מפריע דבר. יתכן ומדובר ברפלוכס. מה הסבה שכדאי לטפל בלוסק אם זה לא ממש מפריע לי? כדי למנוע החמרה או סכנות בעתיד (דוגמת סכנת ממאירות)? כמה חשוה הטיפול בלוסק ומה תופעות הלוואי?
תודה רבה,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)