מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשה של התרוקנות לא מלאהירון10/06/2011
שלום שמי ירון בן 20
מזה כחצי שנה אני סובל מבעיות של עצירויות בשירותים ומרגיש שיש לי עוד להוציא ולא מצליח
התחלתי בזמן האחרון לעשות חוקני מים באמבטיה עם זרם הטוש בערך כ 3-4 חוקנים
ושמתי לב שיוצא לי כמו סלילים לבנים עד חומים בהירים (כנראה בגלל צבא הצואה ) הדומים מאוד לתולעים וגם לפעמים יוצאת צואה הנראית ממש כמו חול
יש לציין גם שלאחר 2 -3 חוקנים אני מצליח להוציא מלא מלא צואה היוצאים עם המים וקשה לי להגיע למצא של מים נקיים וגם אני רואה אוכל לא מעוכל יוצא בחוקן כמו קליפות של עגבניות חסה גרעינים שהיו בלחם ועוד
אשמח מאוד לקבל מאיזה בעיות יכולה לנבוע הבעיה והאם יש סיכוי שזה תולעי מעיים או בעייה כלשהיא אחרת
בתודה ירון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה של התרוקנות לא מלאה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/06/2011קשה לתת אבחנה רק לפי התיאור.
אני מציע קודם כל לקבל סיבים בכמות גדולה- לנסות תרופה כגוןkonsyl שהוא סיבים .
זה יכול לעזור.
במקביל יש לראות רופא גסטרו ולהתחיל בשלבי איבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקרתי אצל רופא גסטרו
ירון12/06/2011אבל בגלל שגיוסי קרוב (בעוד חודשיים ) אין תורים פנויים עד אז כדי לקבל בדיקות
קיבלתי סיבים בשם נורמלקס והם לא עוזרים אני איתם כבר ארבעה - חמישה ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקרתי אצל רופא גסטרו - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2011קודם כל 4-5 ימים זה בכלל לא הרבה זמן.
לא נראה לי שיפתרו הבעיה לפני הגיוס אך כדי להתחיל אצל רופא גסטרו לפני הגיוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)