מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומפרדקסיגאל11/06/2011
שלום,
התחלתי לקחת לפני כשבוע אומפרדקס 20 פעמיים ביום עפ"י הנחיית רופא גסטרו, לאחר תלונות של התקפי שיעול.
הערב כחצי שעה לאחר נטילת הכדור, הרגשתי תחושה של בחילה קלה ומטרידה בגרון שנמשכה מספר שעות. להרגשה זו נוספה חולשה וצורך ליציאה ושיעול שבא והלך שבמהלכו פליטה של ליחה צמיגה ומעט כאבי בטן חולפים. (התופעות גרמו לי לאבד תיאבון ולא לאכול).
* רציתי לדעת, האם התופעות יכולות להגרם בגלל האומפרדקס ?
* האם יתכן כי התופעות יחלו רק לאחר שבועה של נטילת התרופה ?
* האם ישנה הגבלת שימוש כלשהיא מאחר ואני לוקח גם - סרנדה, מטפורמין, וכדור נגד קולסטרול ?
* האם להמשיך עם האומפרדקס ?
תודות על היעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
יגאל11/06/2011מזמן המייל הראשון ועד עתה היו לי כבר 2 יציאות מיימיות לחלוטין.
האם עובדה זו משנה משהו בהמלצה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/06/2011יתכן תופעת לואי של אומפרדקס ומציע הפסקה למעקב. אם התלונות חולפות יש לקחת הכדור מחדש ולבדוק אם התלונות חוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו.....
יגאל13/06/2011רציתי לדעת האם יתכן כי תופעות הלוואי האלה יגיעו לאחר שלקחתי את הכדור כבר כשבוע ? (כ-12 כדורים).
הבנתי שטיפול באומפרדקס מתחיל להיות יעיל לאחר לפחות חודשיים של שימוש - האם נכון הדבר והאם יתכן כי בתקופה הזו הסימפטומים של הרפלוקס יתחזקו ?
האם יש להמשיך ולקחת את הכדור גם לאור התופעות הנ"ל (כרגע כבר אין שלשלול וכאבי בטן) כאשר אני התחלתי לקחת אותו שוב אתמול בבוקר כי עם הזמן התופעות ייחלשו ויעברו ?
תודה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו..... - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק13/06/2011תופעות לואי לתרופה יכולות להופיע אפילו לאחר הכדור הראשון אבל אם תוך כדי טיפול התלונות נעלמות אז כנראה שאין קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)