בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן
    רוית
    14/06/2011

אני בזמן האחרון סובלת מכאבי בטן, ומלא גזים וזה מתבטא בכל הבטן, קיבלתי כדורים DICYYCLOMINE לשתות למשך חודש 3 פעמים ביום, החלה לי הקלה עם הכאבים. מה שכן אתמול שנכנסתי לשירותים ראיתי על הנייר טואלט כמו קרום כזה.(ריר)..זה היה אחרי צואה שיצאה יחסית רכה (כי לאחרונה אני מרבה לאכול הרבה סיבים תזונתיים) האם אני צריכה לדאוג?
    ממה זה נובע?
    ודבר שני, הכאבים שייש לי בבטן הם כאבים שבאים והולכים, אני יוכלה להיות יום אחד שלם עם כאבים והרגשה לא נוחה, וביום למחרת כאילו כלום...אני כ"כ מפחדת שייש לי משהו מסוכן בבטן
    האם אני צריכה לדאוג (אגב אני בת 34)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן

הוספת תגובה

• בטן - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/06/2011

זה נשמע כמו מעי רגיז וגם מגיב לטיפול. יש אירוע של הפרשת ריר שגם קורה עם מעי רגיז.
    לא צריך להיות מותרדת אך להחזור לרופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

דנה35
    15/06/2011

אני כרגע עם הכדורים שרשמתי לך, האם זה בעקבות הכדורים? אני רוצה לציין שאני מרגישה הרבה יותר טוב, והריר שרשמתי לך היה סה"כ פעם אחת..עדיין אני צריכה לפנות לגסטרו שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    15/06/2011

לא אם יש מגמה של שיפור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו