מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעי רגיזליאורה20/06/2011
התגלה לי שייש לי בעיות במעי הרגיז, אני בת 35, אני לוקחת טיפול, אני מרגישה הרבה יותר בעקבות הטיפול, רק הצואה שלי עדיין לא חזרה לעצמה, עדיין יש לי קיבה יחסית קשה,ו וזה יוצא בחתיכות קטנות, ועדיין יש לי מעט ריר- ובעקבות זה נהיה לי עכשיו טחורים
אני משתדלת לאכול המון פרות וירקות ומרבה עם שתייה, אך עדיין הקיבה אותו הדבר.
אני שוב רוצה להדגיש שבשבועיים האחרונים ממש אני מרגישה טוב, ונכנסת לשירותים כל יום, רק היציאות הקשות , גורמות לי לדאגה, האם אני צריכה לעשות משהו בנדון, אני חייבת לציין שכל זה נמשך כבר חודש אם לא יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז - תגובה
פרופ' דורון זמיר20/06/2011הסתמנות חדשה של "מעי רגיש" , יש לוודא שאכן כזאת היא האם יש לך שינוי ביציאות מספר ימים בשבוע לפחות במשך מספר חדשים, האם יש כאב בטן שנרגע ביציאה ואם אינך מתעוררת בלילה בשל כך, אינך יורדת במשקל ואין לך דם בצואה ולאחר שנשלל LACTOSE INTOLERANCE=רגישות לחלב, אז כנראה יש לך באמת מעי רגיש. שני את התזונה לפי טיב היציאה ואם יש לך עצירות כעת הוסיפי סיבים לתזונתך (פירות ירקות ונד או אף קונסיל ודומיו)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)