מעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז
    ליאורה
    20/06/2011

התגלה לי שייש לי בעיות במעי הרגיז, אני בת 35, אני לוקחת טיפול, אני מרגישה הרבה יותר בעקבות הטיפול, רק הצואה שלי עדיין לא חזרה לעצמה, עדיין יש לי קיבה יחסית קשה,ו וזה יוצא בחתיכות קטנות, ועדיין יש לי מעט ריר- ובעקבות זה נהיה לי עכשיו טחורים
    אני משתדלת לאכול המון פרות וירקות ומרבה עם שתייה, אך עדיין הקיבה אותו הדבר.
    אני שוב רוצה להדגיש שבשבועיים האחרונים ממש אני מרגישה טוב, ונכנסת לשירותים כל יום, רק היציאות הקשות , גורמות לי לדאגה, האם אני צריכה לעשות משהו בנדון, אני חייבת לציין שכל זה נמשך כבר חודש אם לא יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז

הוספת תגובה

• מעי רגיז - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    20/06/2011

הסתמנות חדשה של "מעי רגיש" , יש לוודא שאכן כזאת היא האם יש לך שינוי ביציאות מספר ימים בשבוע לפחות במשך מספר חדשים, האם יש כאב בטן שנרגע ביציאה ואם אינך מתעוררת בלילה בשל כך, אינך יורדת במשקל ואין לך דם בצואה ולאחר שנשלל LACTOSE INTOLERANCE=רגישות לחלב, אז כנראה יש לך באמת מעי רגיש. שני את התזונה לפי טיב היציאה ואם יש לך עצירות כעת הוסיפי סיבים לתזונתך (פירות ירקות ונד או אף קונסיל ודומיו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו