reflux

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• reflux
    tacat
    25/06/2011

שלום, יותר משנה אני סובלת מליחה בגרון (אובחן כרפלוקס ע"י רופא אא"ג). כמעט ואין צרבת או אי-נוחות בבטן.
    יש לי הרבה שאלות בנושא: האם עלי להתחיל טיפול תרופתי? איזה תרופות מומלצות? מה אם לא אטפל בבעיה? האם תרופות ירפאו וא רק יקלו סימפטומים? האם דיאטה קשוחה יכולה לפתור את הבעיה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    reflux

הוספת תגובה

• reflux - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    26/06/2011

יתכן משני לרפלוקס ומציע נסיון טיפולי עם כדור כגון אומפרדקס.
    חש להתייעץ עם הרופא שלך.
    אורך הטיפול יכול להיות עד 3 חודשים עד שיש השפעה.
    במקביל יש להפסיק לעשן ולרדת במשקל אם רלואנטי.
    ללא טיפול הבעיה תמשך כנראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול reflux

tacat
    26/06/2011

תודה על התשובה. אני לא מעשנת ורזה. הבעיה תמשיך ויש סיכוי שתחמיר? צריך לפנות לרופא גסטרו, או מספיק שרופא אא"ג זיהה בעית גסטרו? תזונה נכונה יכולה להחליף טיפול תרופתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול reflux - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    27/06/2011

מציע שאם אין שיפור לאחר חודש לפחות של טיפולהפנות לרופא גסטרו. שינוי בהרגלי חיים יכול להוסיף גם אך העיקר בשלב זה הוא טיפול תרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו