מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בשמן אתרי באופן ישיר.עינת14/09/2008
הי, המלצת לי להוסין מס' טיפות של שמן אתרי עם שמן בסיס לקרם הפנים שלי.מאחר,והקרם אינו טבעי,הייתי מעוניינת להשתמש בשמן ישירות על הפנים.למשל,הכנתי שמן אתרי מלבנדר,האם ניתן להשתמש לעור הפנים? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בשמן אתרי
ד''ר קובי שמיר15/09/2008שמן אתרי לא מדולל אינו מומלץ למריחה ישירה.
אם בכל זאת את מיתעקשת תנסי לעשות טסט באזור קטן ואם איין תופעות לוואי מירחי על שאר העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-השמן מדולל בשמן זית.אני שואלת
עינת15/09/2008האם הלבנדר באופן ספציפי מותר למריחה על הפנים? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן מדולל המשך....
ד''ר קובי שמיר15/09/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת צמחי מרפאעינת14/09/2008
שלום, אני מכינה לבתי הקטנה חליטות מנענע,לימונית ומרווה כתחליף לתה רגיל. עקב גילה הצעיר-אין בעיה עם זה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת צמחי מרפא
ד''ר קובי שמיר15/09/2008מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם צלקות מפצעים שהתייבשו?מאיה13/09/2008
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות מפצעים
ד''ר קובי שמיר14/09/2008מאיה שלום
בצלקות יש לטפל באופן מיקצועי לאחר בדיקת העור ושילוב של טיפולי המסות עור ושימוש בתכשירים מותאמים בבית.
צלקות דורשות טיפול עמוק ויסודי והמלצתי לגשת לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודים!אורנה13/09/2008
שלום. למדתי קוסמטיקה טבעית ורציתי להעשיר את הידע האם אתה מעביר סדנאות בתחום? אשמח לקבל פרטים , אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
ד''ר קובי שמיר14/09/2008אורנה שלום
לצערי איני מעביר סדנאות בעיקר מקוצר זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם פילינגמאיה12/09/2008
היי, אני בת 14 ויש לי עור רגיל שלפעמים קופץ פצעון קטן או ראשים שחורים. שמתי פילינג על נקודות שהיו לי פצעים בפנים, ובטעות נרדמתי. קמתי בבוקר וראיתי שאיפה ששמתי נהיה אדום.. והאדום הזה לא עובר אני מאוד לחוצה, האם זה יעבור? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם פילינג
ד''ר קובי שמיר12/09/2008בלה שלום
תנסי למרוח ג'ל הרגעה למספר ימים,אם זה לא יעזור פני לטיפול כדי לא להחמיר את הבעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס דיקור קוסמטיגלית11/09/2008
אני קוסמטיקאית ופנו אליי ממזרח מערב להשתתף בקורס ייחודי בדיקור קוסמטי. מישהו שמע על זה ? נראה לכם שזה עובד באמת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור קוסמטי
ד''ר קובי שמיר15/09/2008לימודי דיקור סיני לוקחים שנים רבות ודורשים ידע רפואי רב.
לימודי דיקור קוסמטי לקוסמטיקאיות נישמע לי מוזר ביותר ודי ממוסחר.
מיצטער לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתובת מייליוני10/09/2008
ד"ר שמיר שלום , אשמח לקבלת את כתובת המייל שלך על מנת שאוכל לפנות אלייך באופן אישי לקבלת הפנייה לטיפול. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתובת מייל
ד''ר קובי שמיר10/09/2008יוני שלום
הכתובת והטלפון שלי בפתיח הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמיםמילה10/09/2008
מה אתה יכול להמליץ משהו טבעי להבהרת ןלהפחתת כתמים בפנים נשנוצרו עקב היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי הריון
ד''ר קובי שמיר10/09/2008מילה שלום.
הבהרת כתמים לאחר הריון דורש שימוש בחומרים מסוימים כגון שילוב של חומצות טבעיות וכן חומרי הבהרה ,הרגעה וסינון קרינה.
כתמי הריון צריכים לעבור טיפול יסודי כולל העור עצמו שמירקמו ניזוק עקב ההריונות.
כעיקרון על קצה המזלג חומרים שעשויים מצמחים ושמנים כמו פלמה רוזה,עשב לימון,חומצה קוג'ית ועוד עשויים לסייע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שמירrenana10/09/2008
היתי רוצה לדעת אם יש פיתרון שיכול ממש להפחית כהויות סביב העיניים ולא מדובר אצלי בכהויות משמעותיות אבל הם עדין מפריעות , ידוע לך על משהו שיכול להפחית אותם ונפיחות קלה מסביב לעיניים ובעיקר מעל העינים ומראה עיניים עייפות? ולצערי נוצרו לי גם על החזה והישבן סימני מתיחה שלאחרונה נעשו הרבה יותר בהירים מהעור ונראים הרבה יותר גרוע מלפני שנה שנתיים. וכשהיתי אצל רופאת עור היא אמרה לי שאין לזה שום קרם או פיתרון ושצריך לחכות עם הזמן האם זה באמת כך? אם יש פיתרון לבעיות הללו תוכל להפנות אותי לרופא או איזה מקום שיכולו לעזור לי בבעיותי בירושלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים סביב העיניים
ד''ר קובי שמיר10/09/2008רננה שלום
תוכלי לישלוח לי מייל או להיתקשר אלי ליותר פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בפנים..renana10/09/2008
הי אני בת 19 וחצי וסובלת מאוד משתי בעיות ואני מקווה למצוא פיתרון טבעי ויעיל דבר ראשון העור שלי במצח שומני יש לי כל הזמן מלא פצעונים קטנים וגם כאלה עם מוגלה שכואבים הייתי כבר הרבה פעמים אצל רופאי עור וקוסמטיקאיות ודברים שלא ממש עזרו או שעזרו ואז זה חזר..וההורים שלי לא מסיכימים לי לקחת יותר אנטיביוטיקה כי זה סתם הורס את הגוף אני רוצה לקחת משהו טבעי יש אולי איזה משהו שיכול לעזור לזה ומומלץ? ובעיה שניה שאני מאוד סובלת ממנה זה הסמקות, אני מסמיקה מכל דבר בפני אנשים וזה מאוד מביך אני מרגישה שהפנים שלי פתאום חמות מאוד ואז אני רואה שאני אדומה כמו עגבניה וזה יכול להיות אפילו מסתם מבט של מישהו שמסתכל עלי או מסתם משפט שמישהו יגיד לי וזה פשוט נורא אני לא מצליחה לשלוט בזה אני מאוד מקווה שמישהו פה ימליץ לי על איזה תרופה טבעית או פיתרון כל שהו שיכול לעזור לי באמת...תודה למי שעוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בפנים
ד''ר קובי שמיר10/09/2008רננה שלום
התאור שאת מתארת משלב גורמים פנימיים וחיצוניים.
אני לא הייתי מיסתפק בטיפים אקראיים ופונה כמובן לטיפול ייעוץ ובדיקת העור באופן ייסודי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה - גבותרן10/09/2008
גילחתי בין הגבות שלי, עד פה הכול מצויין, רק מה - אבוי - אסון כבד נחת עליי ככה פתאום. בטעות, מרה וקשה, הורדתי גם מאחת הגבות עצמה. עכשיו זה לא סימטרי ואני מתבייש. דיאכון כבד. האם זה אמור לגדול שוב ולחזור לקדמותו, ואם כן אז כמה זמן בערך זה אמור לקחת? יש דרך לטשטש את זה? בבקשה תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו? :(
רן10/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבות
ד''ר קובי שמיר10/09/2008רן זה לא הפורום המתאים
כעיקרון זה לוקח בסביבות חודשיים שלושה.
תוכל אולי לנסות איפור קבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה בכל זאת.
רן10/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי היריון בפניםמילה09/09/2008
שלום אני בת 28 והופיעו אצלי על הפנים כתמי היריון אומנם לא יותר מדי כהים אך מספיק בולטים על עורי שהוא יחסית בהיר. איזה טיפול להבהרת כתמים אלו אתה יכול להמליץ לי והאם ניתן לרכוש משהו מועיל בבית מרקחת ואם כן אל איזה תכשירים אתה ממליץ? תודה מראש על התשובה, בברכה מרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי הריון בפנים
ד''ר קובי שמיר10/09/2008מילה שלום
ראי תשובתי לך לעי"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי היריוןמילה09/09/2008
שלום רב! ברצוני לדעת על דרכי טיפול ו.או הבהרת כתמי היריון בפנים, אני בת 28 ויצאו לי בפנים כתמים אומנם לא כהים אל שונים בהרבה מצבע עורי העור שלי בהיר. תודה מראש על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי הריון
ד''ר קובי שמיר09/09/2008מרינה שלום
כתמי הריון הם די שכיחים לאחר לידה
האפשרויות להבהרת הכתמים הם שונות בהתאם לסוג העור.
ישנם חומרים טבעיים שונים שמשיגים תוצאות מצויינות עקב הזמן הקצר מהופעת הכתמים לאחר ההריון.
כתמים מעל שנה יות רקשה להסיר ולכן כדאי שתיגשי לטיפול ולהתאמת תכשירים.
תוכלי לפנות אליי ישירות אם ברצונך לקבל יותר פרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפנייהיוני08/09/2008
ד"ר שלום רב, אני בן 22 וסובל מאקנה קלה-בינונית במצח ומכתמי אקנה. אתה יכול להפנות אותי לטיפול שעשוי להועיל לי? (אני גר ברחובות). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנייה
ד''ר קובי שמיר08/09/2008מאור שלום
כתוב לי מייל או היתקשר ואנסה לעזור בהפניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרענן לפנים עייפות.עינת08/09/2008
שלום לך, רציתי לשאול איזה צמח מרפא יכול לרענן פנים עייפות ולאות? האם ניתן לרוח אותו כשמן אתרי על הפנים,מהול בשמן בסיס כמובן. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרענן פנים עיפות
וקסלר פרומא09/09/2008להרטיב מגבת פנים עבה במים חמים , לשים על הפנים ומיד אחרי לעבור על הפנים עם קובית קרח, עשוה מחליטת טיליה בבוקר, או אחר הצהריים קובית קרח עשויה מפטרוזיליה( פטרוזיליה טריה עם מים בבלנדר). בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)