מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשיריוני08/09/2008
ד"ר שלום רק רציתי בבקשה לשאול אם תוכל להמליץ לי על תכשיר לטיפול בכתמי אקנה חומים או אדומים שנותרים אחרי הפצעים. מה שם התכשיר אם יש כזה והיכן ניתן לרכוש.? אנא זה מאד חשוב לי תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר
ד''ר קובי שמיר08/09/2008מאור שלום
כתמי אקנה דורשים טיפול יסודי.
תכשירים כגון שמנים חומצות טבעיות וחומרי הבהרה יחד נותנים מענה יסודי לבעייה.
טיפול בכתמים דורש טיפול מערכתי כולל בדיקת עור מקיפה ולכן כדאי שתיגש לטיפול מיקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר ירוקשרה08/09/2008
שלום רב לד"ר קובי שמיר ברצוני לדעת האם נכון שחימר ירוק עוזר להעלמת כתמים מהפנים ומחדש את העור ואם כן באיזה תדירות ניתן למרוח על הפנים והאם יש סיכונים תודה מראש על תשובתך הכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר ירוק
ד''ר קובי שמיר08/09/2008לפי מיטב ידיעתי חימר לא מעלים כתמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהמורן07/09/2008
ד"ר יש לי שאלה נוספת:האם יש לך איזה שהו קרם טבעי שאולי אוכל להכין לבד שאתה ממליץ? תודה על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
וקסלר פרומא07/09/2008שלום מורן! אפליקציות מפטרוזיליה טחונה. אם את יודעת להכין קרם(לשימוש מיידי ללא חומרים משמרים) אפשר לשלב בו מיץ פטרוזיליה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמנטציה
וקסלר פרומא07/09/2008מורן, שכחתי להוסיף, שבמיץ פטרוזיליה לא משתמשים אם חסיפה לקרני השמש.
והכי נכון לטפל בבעיה פנימית ולא חיצונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה בפניםמורן07/09/2008
שלום שמי מורן רציתי לשאול לגבי קרם ההבהרה של רויאל קאר האם הוא עוזר,יצאו לי השנה בפעם הראשונה קטמים בפנים מחשיפה לשמש יש לציין שאני לא בהריון ולא אחרי לידות אשמח לתשובה בהקדם תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה בפנים
ד''ר קובי שמיר07/09/2008מורן שלום
אני לא מכיר ספציפית את הקרם הנ"ל.
בכל מיקרה כדי להבהיר כתמי עור בפנים יש להישתמש במיספר חומרים שמותאמים לך אישית וכוללים קרם לחות והגנה הידרופילי(מימי),קרםפילינג לילה,מסכת הבהרה,קרם הבהרה,סבון על בסיס חומצות ומסכה משקמת.
כל זה לאחר בדיקת מדדי עורך ורקיחת החומרים באופן אישי.
קרם הבהרה לבדו לא עושה הבהרה יעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה !!!אורטל06/09/2008
היי יש לי עור מעורב עם נטייה יותר לשמן. הפרשת שומן מוגברת שחורים ופצעים לעיתים קרובות. אני נוטה להאמין שחומרים טיבעיים יכולים לרפא טוב יותר מכימיקלים חומצות וכד'. התבלבלתי מעודף אינפורמציה קונבנציונאלית בנושא ואשמח לעזרה. מה יש לרפואה הטיבעית להציע? איך להתנהג עם העור לתוצ' אופטימליות במינימום חומרים?... אשמחחחחח להבהרה/הדרכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ
ד''ר קובי שמיר07/09/2008אורטל שלום
פני לייעוץ וטיפול מיקצועי שם תוכלי לקבל אינפורמציה מיקצועית.
תוכלי לפנות אליי טלפונית אם תירצי ואראה איך אוכל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ועוד דבר
אורטל07/09/2008אולי אפנה בקרוב למרות שאני מבינה שאתה לא עובד בת"א... אגב יש איזשהוא ספר בנושא קוסמטיקה טיבעית? ורפואה טיבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול טבעי בעורך
וקסלר פרומא07/09/2008שלום לך אורטל! מצב העור של האדם קשור להרבה גורמים במערכת של אדם. מטבוליזם, הורמונים, תורשה, תזונה וכ"ו. לכן טיפול חיצוניבתכשירים טביעים לא בהכרח יהיה יעיל. צריך לשלב רפואה, שיודעת לטפל בכל הגורמים בבת אחת עם ידע על טיפול טבעי חיצוני. אני ממליצה לך להכנס לאתר
כדי להכיר את התכנים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוץ מים המלחיסמין06/09/2008
שלום, אני נוסעת לים המלח בשבוע הבא, ואני רוצה לקחת אתי קצת "בוץ" הביתה, כדי שאוכל להשתמש גם לאחר שאחזור משם. כמה זמן יכול הבוץ להישמר ובאילו תנאים כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוץ ים המלח
ד''ר קובי שמיר07/09/2008עדי שלום
את אמורה לערבב את הבוץ עם משמרים טבעיים.
כעיקרון ביין חודש לחודשיים ללא משמרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו משמרים טבעיים ניתן להוסיף?
יסמין07/09/2008תודה על התשובה. אילו משמרים טבעיים ניתן להוסיף, ומה בערך הכמויות (יחס בין משמר לבוץ)? כמה זמן יישמר לאחר הוספת משמרים? האם הבוץ יתקשה וכך אדע שאי אפשר להשתמש בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהיוני06/09/2008
ד"ר שלום, אני כבן 23 וסובל מאקנה בינונית באזור המצח והרקות מזה שנה וחצי. השתמשתי במינוציקלין כ-4 חודשים והיה שיפור ניכר, אך כעבור חודש חודשיים הפצעים שוב חזרו. איני יודע אם כדי לקחת רואקוטן או לא.ובנוסף נותרים לי כתמים אחרי שהפצעים מתרפאים. מה ניתן לעשות? האם יש דרכים שהינך יכול להמליץ לי גם לטיפול באקנה עצמה וגם לטיפול בכתמים? אודה לתשובתך, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר קובי שמיר06/09/2008לפי תאורך הינך זקוק לטיפול מיקצועי בבעיה אם כמובן גם תיבחר בדרך הטבעית.
כעיקרון ישנם דרכים שונות להביא את עורך למצב נקי ובריא אבל תיצטרך לגשת לייעוץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה אחרי לידהשירה04/09/2008
הי ,ד"ר ! אני שנה וחצי אחרי לידת תאומים .(ברהיון עליתי 25 קילוי) יש לי סימנים ממש בולטים בבטן .המצב כמובן השתפר מאז הלידה אבל עדין הבטן מאד מדלדלת ,נפולה וקמוטה כמו של אישה זקנה ,וכמובן יש לי סימנים על כל הבטן . בהריון מרחתי שמן נבט חיטה ,אחרי הלידה מרחי שמן שומשום +ויטמין E ועוד.... שום דבר לא עזר . זה ממש מדכא אותי כי הייתי חתיכה ורזה מאד . מה ניתן לעשות ? לא בא לי לבזברז מאד שקלים על כל הקרמים למינהם שלא עוזרים כלום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה לאחר לידה.
ד''ר קובי שמיר05/09/2008שירה שלום
ישנם שיטות טובות לטיפול בסימני המתיחה שהם בחלקם שילוב של המסות עור לשיפור המירקם באמצעות חומצות טבעיות וכן שילוב של חומרים קולוגנים לחיזוק הטונוס.
סימני מתיחה דורשים טיפול יסודי.
תוכלי כמובן לפנות אליי טלפונית ואראה איך אוכל לעזור ולייעץ לך לסימני המתיחה כדי שתקבלי שיפור טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא בשימוש ביתי.עינת03/09/2008
צהריים טובים, אני רוצה להכין שמנים אתריים ממרווה, גרניום לימוני,לוונדר אשר גדלים בגינתי. התוכל להנחות אותי- תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת שמנים מצמחי מרפא
ד''ר קובי שמיר04/09/2008עדי שלום
הכניסי את הצמחים כולל הענפים והעלים לתוך צינצנת זכוכית ,הוסיפי שמן זית עד סוף הצינצנת ואטמי בהרמטיות .
הניחי באדן החלון מול השמש למשך שבועיים.
החומר מוכן לשימוש חיצוני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך,ועוד שאלה-
עינת04/09/2008איך אוכל להשתמש בשמן האתרי כקוסמטיקה טבעית לעור הפנים,והאם אפשר שמן אחר משמן זית. שוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר05/09/2008עדי שלום
תוכלי להוסיף מספר טיפות של השמן לקרמים שלך.
אפשרויות נוספות .שמן אבוקדו,שמן זרעי ענבים,שמן פישתן ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אורך חיי מדף של שמנים אתריים
עינת08/09/2008בהכנה ביתית,והאם להוסיף חומר משמר.היכן ניתן לאחסן אותם? תודה ויום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורך חיי מדף של שמנים אתרים
ד''ר קובי שמיר08/09/2008עינת שלום
חיי מדף של שמנים איכותיים עד 3 שנים.
כדאי להוסיף ויטמין E או צמחי מרפא כמשמרים טבעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג ביתייסמין01/09/2008
שלום, אני רוצה להכין בבית פילינג על בסיס מלחי ים (לגוף בלבד). קראתי כל מיני "מתכונים" להכנת פילינג, אבל בכולם היה חסר מידע נוסף. האם אפשר להשתמש בכל סוג מלח? ובאיזה הכי טוב? הבנתי שאת השמנים, למשל שמן שקדים או שמן אבוקדו, מוסיפים למלח ומערבבים קצת. האם אפשר להוסיף גם שמנים ארומטיים אחרים? וכמה סוגי שמנים? כמו כן, כמה זמן יישמר הפילינג בכלי סגור? האם יש חשש שהשמנים יתקלקלו? קראתי שאפשר להוסיף ויטמין E, החומר גם יישמר וגם ויטמין E טוב לעור. האם זה מומלץ, והיכן בדיוק רוכשים ויטמין E (ולא בטבליות)? אם למישהו יש המלצות היכן ניתן לקנות שמנים איכותיים, אשמח לשמוע! מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג ביתי
ד''ר קובי שמיר02/09/2008מיכל שלום.
האופציות יכולות להיות מלח ים,גרגרי חול ים,זרעי משמש טחונים וכ"ו.
שמנים ארומתים מוסיפים ספציפית לסוג ולבעייה ביין 1-5 שמנים.ביין 2-6 טיפות מכל שמן.
ויטמין E הוא משמר טוב אבל זמן המדף שלו קצר (בסביבות עד חודשיים שלושה).
משמרים נוספים הם שמן בור'ג,,ויטמין C,בנזואין,וצמחי מרפא.
תוכלי לנסות להשיג את השמנים בבתי מרקחת או בתי טבע ועדיף שמנים איכותיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה קטנה
יסמין02/09/2008תודה רבה על התשובה דוקטור, רק עוד שאלה קטנה... חשבתי להוסיף למלח שמן זרעי ענבים, שמן שקדים ושמן אבוקדו. האם זה בסדר, או שזה כבר יותר שמנים? האם יש גבול לכמה שמנים מותר או כדאי להוסיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד"ר קובי שמיר03/09/2008שמן אחד כבסיס עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שמן מבין השמנים שהוזכרו הכי
יסמין04/09/2008טוב או בעל ההשפעה הגדולה ביותר על העור?
ד''ר קובי שמיר05/09/2008זה תלוי לאיזו מטרה למשל לאיזה סוג עור האם ישנם פצעונים או צלקות האם העור עבה או דק וכ"ו
לעור שמן ,שמן זרעי ענבים
לעור יבש יתאים יותר שמן פישתן או זיית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג ביתי
וקסלר פרומא07/09/2008שלום מיכל! ישנו פילינג יותר מועיל , מזה, שאת שואלת עליו. אם את אינך אלרגית לדבש, פילינג, שאני מדברת עליו זה קמח תירס, דבש ומעט מים.
בהצלחה, רופא-ידיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מה הכמויות בבקשה?
יסמין07/09/2008תודה על העצה, אנסה גם את הפילינג הזה. מה הכמויות בערך, היחס בין החומרים? כמה זמן נשמר? האם יהיו מן גרגרים כאלו שבאמת יסירו את התאים המתים? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפילינג ביתי
וקסלר פרומא09/09/2008שלום לך עדי! בערך כפית דבש על כף קמח תירס. תסיפי קצת מים, כדי שיהיה יותר נוח. אני מעדיפה לעשות רק לפעם אחת. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לפצעים שהם פצעי בגרותמורן01/09/2008
שלום, אני רוצה לדעת על תרופה טבעית שתעזור לי לטפל בפצעי בגרות, תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
ד''ר קובי שמיר02/09/2008גל שלום.
לקבל חומרים טבעיים לפצעי בגרות צריך לעבור איבחון וייעוץ מיקצועי.
כמו כן הינך צריך לטפל בתופעות הלוואי של הפצעים כמו כתמים ,צלקות,שינויי גוון בעור,נקבוביות פתוחות,קומודונים ועוד.
התאמת התכשירים תיתבצע לאחר בדיקת העור ולכן המלצתי היא לגשת לטיפול יסודי בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלן קובי,צריך עזרה.גיא...01/09/2008
אני בן 14 וכבר הרבה זמן יש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים שמכערים אותי , ואני ממש רוצה להפטר מזה , איזה דרכים יש ? אמרו לי לשתות הרבה מים ולהקפיד לישון הרבה וזה לא עזר . כי אני מקפיד על שינה. אני אשמח לקבל את הדעה שלך , תודה רבה , גיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים תחת העיניים.
ד''ר קובי שמיר01/09/2008גיא שלום
דעתי היא לגשת אם תיבחר ברפואה משלימה לייעוץ וטיפול מיקצועי בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר ירוק או התערבות כירוגית?ענבר01/09/2008
שלום. יש לי צלקות בכתפיים ובחזה עקב חיטוט בפצעים עם פינצטה, ושבירת העור עד כדי דימום. יש לי המון צלקות לבנות ורדרדות, אבל המון, על כל "חיטוט" שעשיתי. הרופא אמר שהוא חייב להתייעץ עם עוד רופאים כי מעולם לא ראה כזה דבר, ששברתי את השכבה שמייצרת מלנין ושלעולם אשאר ככה לוודאי.. יש לציין ששכבת העור מעל הצלקות היא עדינה מאוד וניתנת לפציעה מחדש בקלות, ואז מדממת. למה עשיתי זאת? זה כבר סיפור אחר. אני מצטערת על כך. מתחת לכל צלקת היה חצקון קטן שניסיתי להוציא. רק עם פינצטה חדה. אנא עיזרו לי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר קובי שמיר01/09/2008ענבר שלום.
הבעייה שאת מציגה דורשת טיפול מיקצועי.
במצב עורך לא הייתי מיסתפק בטיפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שמן זית הינו שמן בסיס?תודה.עינת31/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שמן זית
ד''ר קובי שמיר01/09/2008כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר,אפשר לקבל מתכון להכנת שמפועינת31/08/2008
לשיער רגיל עד יבש. תודה ויום מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכון להכנת שמפו
ד''ר קובי שמיר31/08/2008עינת שלום
ראי מטה תשובתי למתכון להכנת סבון.
להוסיף שמן לבדר בלבד ללא השמנים האחרים.
התהליך זהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)