מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער פגום מה לעשות , אני נואשת כברדניאלה30/08/2008
יש לי שיער פגום ומתפצל מזה 20 שנה, רופאי עור אמרו בגלל הפינים שאני עושה, אבל לא נשמע לי הגיוני, הרבה אנשים עושים פינים וצבעים ולא קורה להם כלום גם היתה תקופה ארוכה שלא עשיתי, והוא עדיין המשיך להתפצל , הוא גם לא גודל \ היה לי חצי גב יפה ומלא , היום הוא עד הכתפיים שבור פגום אין לו צורה ודק, יכול להיות שיש לי איזה מחלה בקרקפת או בשיער, איך אפשר לבדוק, בבקשה תענה לי , כי שלחתי לכמה ולא ענו, אני בדיכאון מהשיער, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פגום
ד''ר קובי שמיר01/09/2008דניאלה שלום
הפני שאלתך לפורום שעוסק בבעיות שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..שיר28/08/2008
רציתי לדעת אם אפשר להכין מחומרים טבעיים קרם\או סבון כזה.. לעור שמנוני.? תודה רבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכון להכנת סבון מחומרים טבעיים.
ד''ר קובי שמיר28/08/2008שיר שלום.
50 גרם שמן קוקוס
100 מ"ל שמן שומשום
200 מ"ל סבון מתוק
100 מ"ל שמן חוחובה
להקציף במערבל סטיק
להוסיף שמנים ארומתים עד 4 מ"ל .לעור שמן רצוי אשכולית,ערער,לבנדר,סנדלווד,קמומיל כחול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מתכון לקרם פניםדודו27/08/2008
שלום רב. אני מחפש מתכון מחומרים טיבעיים להכנת קרם פנים. הרעיון לחומרים שמחזיקים מעמד ולא טריים כגון: חמאת שיאה, דקל, שמנים ארומטיים, שעוות דבורים, אלוורה, שמן בסיס ועוד.. תודה דודו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתכון לקרם פנים.
ד''ר קובי שמיר27/08/2008דודו שלום.
לאיזה סוג עור הקרם מיועד?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לידהורד26/08/2008
אני מעוניינת לדעת האם יש טיפול להוצאת כתם לידה ללא ניתוח צבע הכתם חום בפנים העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לידה
ד''ר קובי שמיר26/08/2008ורש שלום
לא מומלץ להסיר כתם לידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות:)22/08/2008
הגבות שלי לא צומחות כבר כמה ימים..אני יודעת שאפשר עוד לחכות, אבל זה נכון ששמן קיק עוזר לצמיחת השיער בגבות או בכל מקום אחר איפה ניתן להשיג אותו וכמה הוא עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמחת גבות
ד''ר קובי שמיר24/08/2008שלום
איין למיטב ידיעתי קשר בין השניים.
מה שכן יכול לקרות שהגבות שלך יהיו שומניות ומריחות משמן דגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתייםשירלי22/08/2008
שלום, יש לי שפתיים ממש דקות. האם יש דרך טבעית ללא בוטוקס לנפח את השפתיים? אני בת 16.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי שפתיים
ד''ר קובי שמיר22/08/2008נועם שלום.
הצעתי לך עקב גילך לחכות מספר שנים כי מבנה הפנים שלך עדיין לא הגיע לשלב הסופי.
הזרקות בגילך מאד לא מומלצות.
חכי כמה שנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה^
שירלי22/08/2008אני לא מעוניינת בהזרקות התכוונתי לשפתון שמנפח/משחה וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה^ - תגובה
ד''ר קובי שמיר29/01/2011שירלי שלום.
עדיין לצערי לא המציאו מישחה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בפנים כתוצאה מהשמשחן21/08/2008
שלום. יש לי כתמים על עור הפנים.נראה לי שזה תוצאה מהשמש. הכתמים הם מעל השפתיים (זה נראה קצת כמו שפם) איזו דרך טבעית יש על מנת להוריד אותם??? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים בפנים מחשיפה לשמש.
ד''ר קובי שמיר22/08/2008חן שלום.
פיגמנטציה סביב הפה היא תופעה מוכרת בעיקר למי שמישתמשת בגלולות,אפשרי כמובן גם מחשיפה לשמש ,עישון וכדומה.
השיטה להעלמת הכתמים היא בעיקר שימוש בחומרים טבעיים מבהירים כמו פלמה רוזה חומצה קוג'ית ועוד דברים טובים אחרים.
זה כמובן נעשה לאחר בדיקת העור וזיהוי נכון של הכתם,שלאחר מכן נירקחים החומרים בהתאם למדדי העור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיס בעורסיוון21/08/2008
ד"ר שמיר שלום רב בני בן 22 וסובל כשנה ממה שניקרא בשפה רפואית אטופיק דרמטיטיס שזה פצעונים קטנים בעור בעיקר בגב ,בידיים וברגליים. האם יש טיפול טבעי לבעייה הזו ומה אחוז ההצלחה. מודה לך על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס.
ד''ר קובי שמיר22/08/2008סיוון שלום.
אסתמה של העור הינה מחלה שיש לה שורשים והיסטוריה מישפחתית של אלרגיות ומושפעת מגורמים סביבתיים כמו זיהום אויר כימיקלים תזונה לא נכונה ועוד.
הטיפול חייב להיות מערכתי שיכלול חומרים כמו אבץ חומצות אמינו מינרלים וצמחים כמו קלנדולה ,הממליס אבץ ויטמין C ועוד.
בדיקת אלרגיה למוצרי חלב מסוימים וכ"ו.
אני אישית רוקח גם תכשירים בשימוש חיצוני להפסקת הגרד במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה בעוריפעת20/08/2008
שלום לך האם אתה מישתמש בחומרים טבעיים בטיפולים לסימני המתיחה בעור . האם תוכל לפרט חלק מהם. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה בעור
ד''ר קובי שמיר21/08/2008יפעת שלום
לשאלתך אני מישתמש אך ועיקר בחומרים טבעיים.
החומרים בין השאר הם ריכוז של חומצות טבעיות שמופקים מפירות וגבישים שונים שמנים כגון:שמן נבט חיטה ויטמין A שמן קצח,שמן סטלריה שמן מקדמיה ,לימון פלמה רוזה ועוד כהנה וכהנה בהתאם לסוג העור והבעייה.
בחלקם נעשה שימוש בריכוזים שונים בקליניקה וחלקם נירקחים לשימוש תחזוקתי בבית.
זה פחות או יותר על קצה המזלג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה טבעיתבני18/08/2008
שלום ד"ר. לאחרונה אני נחשף יותר ויותר למידע על כך שישנם המון תכשירים שנועדו לעזור לבעיה מסויימת אך במקום זאת גורמים לנזקים חמורים , מדובר על כל התכשירים למיניהם , כמו מסנניי קרינה שכתבת באיזשהוא מאמר שיש בהם חומרים מסרטנים וכו'. האם יש שפתון או קרם מיוחד לשפתיים שמגן מפני נזקי השמש בקוסמטיקה הטבעית? ושאלה חשובה: האם אפשר לטפל בצלקות על השפה העליונה דרך הטיפול הטבעי שאתה מציע? כשאני נחשף לשמש אני מרגיש צורך להיות מוגן. האם יש גם קרם הגנה טבעי לאיזורי הגוף החשופים כמו ידיים וצוואר? אגב אני משתמש בקרמי הגנה עדיין ועכשיו אני פוחד להיחשף לשמש אודה על כל תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוקחות קוסמטית טבעית
ד''ר קובי שמיר18/08/2008בני שלום.
כמו שכתבתי במאמר על מסנני הקרינה ישנם תכשירים רבים שאפילו מזיקים לעור.
שפתונים טבעיים יש בשוק ,אני איני יכול להמליץ אבל תוכל לחפש במנועי חיפוש ולהעזר שם.
גם בנושאי קרם ההגנה לשמש יש לשים לב שהחומרים ללא חומר שניקרא בנזופנון וללא SLS וכן שיצויין שהתכשיר הינו טבעי.
המאמר בנושא מקיף את העיניין ותוכל למצוא אותו בגוגל שם המאמר:חשבתם שנימרחתם ואתם מוגנים טעיתם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה טבעית.עינת17/08/2008
שלום לך, האם אוכל לרקוח לעצמי קוסמטיקה טבעית לפנים מבלי לקחת קורס בנושא,אלא על סמך חומר קריאה?אם לא,אשמח לקבל מידע היכן ניתן ללמוד את הנושא,ומה העלות? דרושה תשובה כנה,כי כרגע אין לי פנאי לקורס זה או אחר,אני עסוקה בגידול ילדיי היקרים. חן חן ויום נעים- פורום מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה טבעית.
ד''ר קובי שמיר17/08/2008עינת שלום.
תמיד אפשרי ללמוד לבד למרות שבתחום הנ"ל זה לא מומלץ עקב הצורך בידע בצמחים ושמנים אופן ההכנה,בישול שיטות חומרים פעילים דילולים טיפוליים ועוד.
לכן ההמלצה שלי לנסות למצוא קורס בסיסי בנושא ולהתחיל שם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכישת המוצרים להכנה.
עינת18/08/2008תודה לך. היכן ניתן לרכוש את המוצרים לשימוש ביתי?האם נחשבים ליקרים או שווים לכל כיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירים קוסמטים
ד''ר קובי שמיר18/08/2008עינת שלום
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואראה איך אוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרובי13/08/2008
שלום רב, אילו מאכלים יכולים לסייע למראה עור יפה לגבר כבן 50? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לשיפור מראה העור
ד''ר קובי שמיר15/08/2008בעיקר פירות וירקות כמובן.
שתיית הרבה מיים בנוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעור לפני ניתוח פלסטי באףבני10/08/2008
שלום ד"ר. אני מתכנן לעבור ניתוח פלסטי באף בקרוב ויש לי פיגמנציה באיזור הסנטר וכתמים כנראה בעקבות פצועני בגרות וגם צלקות שאני מאוד רוצה לשפר את מראן לטשטש ואפילו להעלים עד כמה שאפשר. השאלה היא האם כדאי להתחיל לטפל בזה לפני הניתוח פלסטי שכן הוא כרגע יותר חשוב לי . הרי לא ניתן להשיג תוצאות מהירות מטיפולים בכלל וטבעיים בפרט בפנים מה גם שניתוח אף יגרום לכלי הדם להתרחב ואולי גם לפיגמנטציות קלות, כפי שהבנתי, שאמורות לחלוף . וכלי הדם עד כמה שאני הבנתי יכול לשפר צלקות. האם אתה ממליץ להתחיל בטיפול עוד לפני הניתוח פלסטי באף או רק לאחריו? אודה על תגובותיך מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור לפני ניתוח פלסטי בפנים.
ד''ר קובי שמיר10/08/2008דן שלום
איין בעייה להתחיל עם הטיפול לפני הניתוח וגם לאחריו.
אפילו עדיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוני בגרותאור08/08/2008
שלום רב ד"ר. אתמול הייתי בסופר-פארם ואחת הדיילות עשתה לי טיפול פנים ולאחר מסיכת החימר (שהיא מקבצת את הנקבוביות ושואבת החוצה את הלכלוך והשומנים) היא אמרה שאחד הפצעים כבר כמעט בחוץ עם הראש הצהוב ואז היא פוצצה אותו על אף שביקשתי שלא אבל די סמכתי עליה על אף שהיא לא קוסמטיקאית. השאלה היא האם זה יכול להשאיר צלקת או להותיר פגם כלשהו בעור. זה נורא מלחיץ אותי ואני בכלל לא נוגע בפצעים ולא האמנתי שבכלל נתתי לה לגעת לי בפנים. אודה לך על תשובתך. אגב איך ניתן לקבוע פגישה איתך לצורך התאמת תכשיר להבהרת העור ומה עלות הפגישה והיכן ניתן להשיג תכשירים טבעיים. כרגע אני משתמש בקרם הבהרה שהוא כנראה לא טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצעוני בגרות
ד''ר קובי שמיר08/08/2008אור שלום
טיפולים לא מיקצועיים ולא מבוקרים יכולים לגרום נזק.
צריך מאד לשים לב מי מטפל בעורך ומה הסמכתה.
תוכלי ליצור עימי קשר במיקרה שלך לטלפון שלי או ליצור עימי קשר דרך אתר הבית שלי וניראה מה הנזק ואיך אפשר לתקן ולהתאים לך את מה שצריך.
הייעןץ ללא תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להימנע מסימני מתיחה בבטןמלי06/08/2008
היי, אני עומדת לעבור ניתוח לפרוסקופיה להוצאת גידול שפיר גדול שנמצא בחלל הבטן. לאחר הניתוח הבטן תקטן כנראה באופן משמעותי. הייתי רוצה להימנע ממצב שבו יהיו על הבטן סימני מתיחה, או שהעור יהיה מדולדל. האם יש פעולות מנע (לא תרופות) שאפשר לעשות, או פעולות שיהיה ניתן לבצע בזמן שבו סימני המתיחה יהיו טריים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה בעור.
ד''ר קובי שמיר07/08/2008מלי שלום.
ישנם שיטות שונות וחומרים טבעיים מצויינים לשיפור סימני מתיחה בעור.
אבל כל זאת לאחר הניתוח.
לאחר הניתוח אני מציע לגשת לאיבחון העור ע"י ייעוץ מקצועי ולהתאמת חומרים לסימנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)