מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהיובל25/06/2008
אקנה איך להוריד במסכות ביתיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
מיכל26/06/2008כנס לאתר הבא ובחר לך מסכה לסוג עורך. www.mediskin.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנטונתת??!יובל25/06/2008
במה עוסק הפורום הזה? אילו תחומים? מה אפשר לשאול??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום עוסק במה שכתוב לעיל.
מיכל26/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?יובל23/06/2008
מסכות בייתיות ממש טובות וקלות להכנה טובות נגד פצעי בגרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך מסכות
נירה24/06/2008תוכל לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות!יובל23/06/2008
שלום רב,
קוראים לי יובל ואני בת 13 ו... כמעט 14!
יש לי מספר בעיות והייתי רוצה לשתעזרו לי כי אני כבר לא יודעת מה לעשות:
1. התחילו לי פצעי בגרות, אין לי ממש הרבה אבל אני יודעת שיהיה לי! כל האחים שלי סבלו מכך, וגם כן אני מתחילה לסבול! נכנסתי למלא אתרים עם מלא מסכות לפנים ביתיות להכנה ולהורדת אקנה, אני מעדיפה להתחיל בשלב מוקדם למרות שאין לי ממש ממש הרבה! המסכות שהשתמשתי עזרו לי קצת אבל לא משהו! אילו מסכות בייתיות יש לכם אבל שבאמת יעזרו לי ושאני יראה תוצאות? ואני כמעט כל יום מחליפה מסכה האם זה טוב?
2. לגבי השיער- השיער זה דבר פשוט נורא, בצעירותי אהבתי מאוד את השיער שלי והוא הסתדר לי אבל הוא השתננה לי בשל גיל ההתבגרות והוא ממש מלא ואני בכלל לא מפזרת אותו מלא אולי חצי, אני אני תמיד אסופה איתו הוא ממש מתולתל עכשיו וממש מלא נפוח ומכוער! אני לא יודעת מה לעשותת! א. הספרית שלי המליצה לי לעשות מתיחה שזה יוריד את הנפח ויעשה את השיער יותר גלי ופחות מתולתל כל 4-3 חודשים שאחרי שיגדל לי השורשים, האם תמליץ לי ?ומה לעשות? ב. השיער הטבעי שלי הוא שחור-חום כהה, בעצם הוא ממש כהה ואולי שחור, שמתי לימון על השיער ונישארתי בשמש ולא קרה כלום? היתכן? ג. קניתי סני-סופר שמבהיר את השיער, הספרית שלי אמרה לי שאני לא יעז לעשות כי זה הורס את השיער, ורשום על החפיסה שלעלי שיערשחור או חום כהה לא מומלץ לעשות ושזה יעשה להם שיער אדמדם-גינגי! האם תמליץ לי לעשות בסני וכבר קניתי וזה סני-סופר והוא מתאים לשיער שלי? ואני לא רוצה בגוונים אדמדמיםפ אני רוצה שהשיער לי יהיה בהיר בגוונים של חום בהיר או חום כהה או שטני, אז האם להשתמש בסני ואם לא איך להבהיר את השיער ממש? ד. הגבות שלי שחורות האם זה יבהיר את הגבות ואת השערות בידיים?
בבקשה תעזרו לי כי אני לא יודעת מה לעשות התייאשתי!
תודה מראש יובל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד''ר קובי שמיר23/06/2008יובל שלום
לגבי האקנה אני מציע שתיפני לרופא עור או לייעוץ מיצועי עקב גילך והתחלת פצעי בגרות.
לגבי השאלה השניה זה לא הפורום המתאים.
פני לפורום שעוסק בשיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור אדמומי, יבש ורגיש מאדאלי22/06/2008
חיילת בת 20, לפני כשנה הופיעו פצעונים קטנים על הפנים בלבד.
במשך הזמן כל עור הפנים כמעט, התחיל להיות אדמומי מאוד,
וזאת לאחר שטופל כאילו מדובר באקנה - למרות שהעור יבש מאוד.
שלא לדבר על קרם הגנה - שהחשש הוא שידליק את העור לגמרי.
אנא הצעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור אדום ויבש
ד''ר קובי שמיר22/06/2008פני לטיפול ואיבחון העור כדי שיתאימו לך תכשירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר קובי שמיר
אלי22/06/2008האם אצלך אפשר לקבל טיפול כמו אצל קוסמטיקאית? קרמים למינהם?
או שמדובר באבחון בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים
מיכל22/06/2008לגביי הנושא הנ"ל אשמח להסביר.
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי פיגמנטציהלימונדי22/06/2008
יש לי כהות מתחת לעין והיא החמירה בשנה האחרונה.
איך אפשר להבהיר את הכהות ולקבל צבע אחיד בפנים?
הציעו לי כמה קרמים ואין לי מושג מה לבחור ביניהם. אני מוכנה להשקיע הרבה כסף כדי להשיג פתרון מקסימלי לבעיה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כהות תחת העיניים
מיכל22/06/2008ישנם מספר פיתרונות לנושא.
אני ממליץ לך לקבל טיפול מיקצועי עקב הבעיתיות סביב העיניים ולא להיסתפק בטיפים היות ויכולים להיות מספר גורמים לבעייה כמו בעיות סירקולציה או בעיות הורמונליות וכ"ו.
ייעןץ מיקצועי מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח וטיפול בעורנוי20/06/2008
1) האם שמעת על מכשיר שנקרא סופט 5.5 לבדיקת מדדי העור?, ידוע לך איפה באיזור הצפון עושים בדיקה זו?
2) מה דעתך על הכתבות והמידע שמפורסם על כימיקלים מזיקים כמו: sls ,פרבנים? הדעות מאוד חלוקות על זה וקשה לי כצרכנית להחליט?
3) האם אתה מכיר את קרם קסריאל 5 (יש בו חומצה אוריאה)של חברת אטלס תרופות? רופא עור המליץ לי על מוצר זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור
ד''ר קובי שמיר21/06/2008ישנם עשרות מכשירים שונים לבדיקת מדדים
תבררי מול מי שעושה את הבדיקה על סוג המכשיר ומה הוא בידיוק מודד ומי מבצע את המדידה.
תבררי באזור מגורייך.
SLS,ופרבנים במינון נמוך איין בעייה,כמובן שעדיף ללא.
בנושא הקרם אינני מכיר.
תוכלי תמיד לפנות לפרטים מהחברה שמייצרת אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותסיו15/06/2008
שלום,
אני בת 24 ולפני כשבוע נשרטתי ברגל כתוצאה מרוכסן מכנסיים שנשבר ויצר שריטה מהברך ומטה.
מרחתי ויטה מרפן על השריטה, שלא נראתה עמוקה במיוחד ואכן היא הגלידה.לאחר שבוע כעתנותר רק סימן אדום בהיר- חום בהיר לאורך מיקום השריטה.
שאלתי היא 1. האם ניתן לחשוף כעת את המקום לשמש(אני אמורה לצאת לחופשה) או שיש סכנה לשינוי צבע?
2. איזו משחה מתאימה לסוג זהשל סימן. אני פשוט חוששת שהכתם יישארומדובר בסימן בהיר, אך ארוך.
כמו כן, אני מסירה שערות בידיים בלייזר ונחתכתי מן הסכין מספר פעמים כאשר האיזור
גולח טרם הטיפול.נשארו סימנים כהים באיזור הפציעה, ללא צלקת בולטת מהעור.
חלפו 5-10 חודשים מאז הפציעות השונות ומאחר שעורי בהיר יחסית זה מאוד מפריע לי.
מהיכול להתאים? או שחייבים לקבל ייעוץ למשחה להבהרת כתמים?
תודה רבה על הסבלנות והמענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים לאחר פציעות
מיכל15/06/2008יש לחכות 3 חודשים לריפוי מלא.
אזורים שנירפאו מומלץ מאד לקבל ייעוץ מיקצועי ולא להיסתפק בטיפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זית או שמן קוקוס?-14/06/2008
מה יותר מומלץ לשיער יבש?מה יותר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנים
מיכל14/06/2008שמן זית יעיל יותר לשיער יבש מאד,שרוף ודק.
שמן קוקוס יעיל יותר לשיער שמן עם קשקשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאופן כללי השמן
-15/06/2008הטוב ביותר לשיער יבש?גם שמן זית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה ברזילאית...13/06/2008
היי יש לי המון שערות באזור האינטימי האם כדאי לי שעווה ברזילאית יש לי גם בשפתיים זה לא מסוכן??המלצות תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעווה
מיכל14/06/2008זה לא הפורום המתאים לשאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם פנים לילהקיי12/06/2008
בוקר טוב,
ישנה אסכולה לחברת דר' האושקה (חומרים טבעיים לחלוטין) שאין צורך ואף רצוי שלא לההשתמש בקרמים ללילה, מכל סוג, וזאת כדי לתת לעור להתחדש ולשמר את היכולת שלו לרפא את עצמו. ליום אגב - יש להם קו מוצרים רחב (לחלוטין אין פה פרסומת או הבעת דעה באשר לחברה..). מהי עמדתך בנוגע לשימוש בחומרי לחות לעור הפנים בלילה? אציין כי אחרי מקלחת וניקוי - העור שלי מרגיש מתוח וצמא (השתמשתי שנין רבות בקרם הזנה גם בלילה).
שאלה נוספת מהי עמדתך בנוגע למוצרים טבעיים שמכילים פרבנים - קשה מאד למצוא מוצרים שנקיים לחלוטין. אגב האם מעבר לקוסמטיקה נקייה לחלוטין יכולה לגרום לגירוי פתאומי בעור? לאחר שימוש בקרם גוף נקי לחלוטין נתקפתי תקופה מסוימת בגרד בזרועות ואזור החזה לאחר מקלחת. דווקא כשחזרתי קרם הקודם שלי (טבעי ברובו אך לא לגמרי) - נרגע העור.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרמים
נירה12/06/2008לכל חברה ובמיוחד החברות המזרחיות דוגלות בקו טיפולי מסוים כמו רפואה סינית ומערבית,הודית וכ"ו.
אני אישית משלב יחד ומשיג תוצאות מצוינות.
לגבי פרבנים כל תכשיר לגופו .
במינונים קוסמטיים לא צריכה להיות בעייה אם הריכוז נמוך.
לגביי עורך ההמלצה שלי לעבור בדיקת מדדי עור מקיפה ואז תוכלי להתאים לך את התכשירים האפקטיביים לסוג עורך.
יש הבדל משמעותי מאד בין לטפל או למרוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וסימני מתיחהרחל10/06/2008
שלום,
אני בתחילת הריון, ומאחר וכבר יש לי סימני מתיחה מדיאטות בעבר, הייתי רוצה להפחית נזקים עתידיים כמה שיותר מוקדם.
ראיתי כי לחברת וולדה יש שמן הריון שמכיל ארניקה. רציתי לדעת האם ארניקה מותרת לשימוש בהריון?
האם יש תכשיר טוב יותר משמן זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה
מיכל11/06/2008ארניקה למיטב ידיעתי נועד לטראומות ולמכות יבשות.
תיצטרכי לפנות לחברה היצרנית ולשאול לגבי טיב החומר,המלצות ממטופלים וכ"ו.
סימני מתיחה בעיקרון אפשרי לשפר ע"י חומצות טבעיות ושמנים מסויימים לאחר איבחון העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריפל של CLAMשרה10/06/2008
האם יעיל ובטוח להשתמש שזה משולב גם מייק אפ גם מקדם הגנה וגם לחות
האם מקדם ההגנה בשילוב החומרים הנ"ל לא נפגע אשמח לקבל תגובות
דרך אגב עורי בצבע שחום עם כתמי פיגמנטציה -ושום טיפול לא הועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב חומרים בקרם
נירה10/06/2008בנושא הנ"ל פני לחברה המייצרת ובידקי מולם ספציפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעידן10/06/2008
אני בן 18 ולאחרונה יצאו לי מן בלוטות על הפטמות מה זה יכול להיות וכיצד נינתן לטפל בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות
ד''ר קובי שמיר10/06/2008גש לרופא שלך בקופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב לעור הפניםחסוי07/06/2008
חברה אמרה לי שמאוד מומלץ לשטוף את הפנים בחלב כל יום, האם זה נכון?
על מה תוכל להמליץ לי כדי לטפח את עור הפנים באופן טבעי?הייתי אצל קוסמטיקאית והיא אמרה לי שעור הפנים שלי יבש(היא לא גילתה את אמריקה ) חח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור
מיכל08/06/2008אוכל להמליץ לך על טיפול הכולל סרום ,לחות ומקדם הגנה, פילינג לילה ומסכה שיקומית.
החומרים יהיו מורכבים מחומרים פעילים ומרגיעים הכוללים חומצות טבעיות,שמנים אתרים,ולחויות טבעיות המבוססות בחלקם על ויטמינים ועוד.
פני לייעוץ לעורך כדי שיתאימו לך טיפול ותכשירים נכונים ויעילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך .....
ד''ר קובי שמיר10/06/2008חלב לשתיה לא יעיל לחלוטין לבעיות עור.
מה שכן חומצה לקטית המופקת מחלב היא חלק מחומרים לטיפול בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)