מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיגמנטציהנרקיס21/04/2008
שלום רב,
אני בת 33 ולאחר 3 לידות כאשר הלידה האחרונה לפני 5 שנים.
לפני כ-9 חודשים החלו להופיע ע"ג המצח ובאזור השפם כתמים חומים, פניתי למרפאת עור וזו הגדירה זאת כפיגמנטציה ונתנה לי משחה למריחה בלילה למשך 3 חודשים אך זה לא עזק ולו במעט.
פניתי לקוסמטיקאית ושילמתי סכום כסף לא מבוטל וזו עשתה לי טיפולי פנים המכשיר העובד על עקרוו מכשיר האולרה סאונד, אך גם זה ללא הצלחה.
אני אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות??.
אציין כי אין אני יוצאת מהבית ללא קרם הגנה ובטיולים ובזמן בריכה אני חובשת כובע רחב שוליים.
אודה על עזרתך הדחופה?
תודה מרקב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
ד''ר קובי שמיר21/04/2008נרקיס שלום
ההמלצה השלי לגשת לטיפול טבעי לפיגמנטציה
אם תירצי תוכלי ליצור עימי קשר ואפנה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא מייק אפעדידש20/04/2008
רציתי לדעת..מייק אפ הורס את העור??וכנ"ל על הפודרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ
ד''ר קובי שמיר21/04/2008אם התכשיר טבעי איין בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקה והריוןחגית20/04/2008
רציתי לברר אם יש בעיה להשתמש בתכשירים קומסטיים מסויימים בהריון לדגומא אם יש לי קרם לפנים שמכיל רטינול A האם אני יכולה להתמש בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקה בהריון
ד''ר קובי שמיר21/04/2008את אמורה להפנות את השאלה לחברה המייצרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה של גבר לד"ר שמיראחד אחר15/04/2008
שלום לך
אני גבר בן 42. עקב עבודה של שנים בשמש עור הפנים שלי כהה באופן משמעותי מעור הגוף וגם אחרי החורף עדיין רואים בברור את ההבדלים.ושאלתי היא האם קיים חומר נוגד או מנטרל מלנין מעור הפנים?
יש איזה שהוא פיתרון.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
ד''ר קובי שמיר15/04/2008כמובן
ממליץ לך לגשת לטיפול ואיבחון מיקצועי לנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנים אתרייםלא חשוב שמות14/04/2008
מה הכמות המקסימלית של שמנים אתריים שאפשר לשים בתערובת שמנים טיפולית?
לדוגמא בתוך c"c 100 שמן נשא כמה טיפות אפשר לשים של שמנים אתריים כטיפול לפטרייה ברגל?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון שמנים
ד''ר קובי שמיר15/04/20086-8 טיפות של שמן טהור ואיכותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה על שמנים
לא חשוב שמות15/04/2008התכוונתי המינון בלקיחה חיצונית של שמנים אתריים..
מה הכמות המומלצת בתוך 100 מיל שמן נשא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון
ד"ר קובי שמיר16/04/20085 טיפות ל 50 מ"ל שמן נשא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמטי מצח לצעיר - בן 18מאי14/04/2008
שלום , שמי תומר ואני גבר בן 18.... בשנים האחרונות שמתי לב שמתחיל להתפתח אצלי קמט באמצע המצח... ממש לא אסטתי, ושמתי לב שזה קורה הרבה מתזוזת הקרקפת... שאלתי היא האם יש דרכים חוץ מניתוח פלסטי לטפל בכך??? שיכולו לעזור לי בבעייתי או למנוע את החרפת המצב כי אני ממש לא נהנה להסתכל במראה ולראות את זה בולט בצורה כ"כ מגעילה.... תודה רבה מראש ואצפה לתגובתכם. יום טוב תומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטי מצח
ד''ר קובי שמיר15/04/2008מאי שלום
הגעת לגיל ההתבגרות
מזל טוב ירשת את הקמט ביושר.
עדיף שתלמד לחיות עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לליזר להסרת שיערתמר13/04/2008
שלום,
רציתי לדעת האם יש סיכוי שהסרת שיער בליזר במפשעות או בפטמות יכול להזיק לאיברים הפנמיים של האישה בעתיד?
אם זה משנה,סוג הליזר הוא בטכנולוגיית ה-SHR.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר
ד''ר קובי שמיר14/04/2008תיצטרכי להפנות את השאלה למי שמבצע את הלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כויית שעווה אני מתארת לעצמינואשת12/04/2008
שלום,
קוראים לי מיכל ואני בת 14.
אתמול עשיתי שעווה באזור השפה העליונה ( "השפם" ) .
לאחר מכן שכל האדום ירד הבחנתי בכתם אדום שנשאר לי, ניסיתי אלוורה אך זה לא עוזר.
אשמח לקבל עזרה להעלמת הכתם, תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כויה
ד''ר קובי שמיר13/04/2008לכויה לוקח זמן להעלם
בכל מיקרה הוסיפי הממליס קלנדולה וארניקה כדי שלא יופיע בנוסף גם כתם באזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיערענבר11/04/2008
אם אני שמה לימון על השיער ויוצאת לשמש זה באמת עוזר ומבהיר אותו ?
והאם זה בריא ? זה יכול לגרום לו נזק כלשהו ?
איזה עוד שיטות טבעיות יש להבהרת השיער ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת שיער
ד''ר קובי שמיר13/04/2008שמן לימונית,רוזמרין,מאי צ'אנג,חומץ תפוחים.הנה לך הרכב להבהרת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר להרכב שנתת
מאי14/04/2008אני צריכה למרוח את ההרכב הזה לשמש גם כן או שגם בצל הוא מבהיר את השיער?????
עוד משהו קטן.... הוא מבהיר גם שיער שחור כהה???
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר15/04/2008אפשרי גם בשמש וגם בצל.
לא מבהיר שיער כהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יעל20/04/2009אני רוצה לנסות, אבל יש לי כמה שאלות, ואשמח אם תעני לי.
-מה זה מאי צ'אנג? ואיפה אפשר לקנות את זה ?
-האם צריך לערבב את כל החומרים יחדיו ואז למרוח על כל השיער?
-וכיצד מורחים את זה על שיער רטוב או יבש ?
-האם צריך להישאר עם זה על השיער וכמה זמן?
-עד כמה ההבהרה אפקטיבית? ומתי היא עוברת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת שיער
ד''ר קובי שמיר21/04/2009מאי צ'אנג אפשר להשיג בחברות לחומרי גלם לתעשיה הטבעית(נסי מנוע חיפוש).
לערבב יחד ,מריחה על שיער יבש ולשהות בשמש .
ההבהרה היא שיטחית ואינה מחליפה הבהרה מיקצועית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור וטיפול בצמחי מרפאנוי08/04/2008
למה מתכוונים שאומרים צמחים מנקזי רעילות מהעור כמו: אמנון ותמר,סיגלית, תלתן אדום
האם הכוונה שאם אני אשתה אותם זה יעזור לפצעים בעור?
האם הם טובים גם לשימוש חיצוני הצמחים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים מנקזים
ד"ר קובי שמיר09/04/2008הכוונה היא לצמחים בשימוש חיצוני המשפרים את סירקולצית התאים בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש ושימוש באדפלןנוי08/04/2008
אני סובלת ממחלת עור המחלה מתאפיינת בעור אדמומי והתלבש עלייה גם חיידק סטאפילוקוקוס אוראוס ובמשטח ראו שהעור לא יגיב למשחות אנטיביוטיות וקיבלתי דוקסילין לעשרה ימים וזה שיפר את המצב, ורופא עור נתן לי קרם אדפלן (רטין A 0/1% ), מרחתי אותו יומיים רצוף וראתי שאחרי זה העור האדים ונהייה רגיש ויבש ואז בהצעת הרופא נתתי לעור להרגע ומנסה בהדרגה להשתמש שוב 1)שמתי 3 פעמים בשבוע לבערך 6-7 שעות בלילה כך עשיתי שבועיים וראיתי שאין תגובה שלילית כל כך , משהיא הציעה לי לנסות למרוח את הקרם הזה לשעתיים כל יום מה דעתך?
2)והאם אפשר במקביל להשתמש בסרום העור שלי יבש ( רציתי לדעת האם אפשר בסרום ויטמין C שלכם, ומה הם מרכיביו?).
3)ומה יכול להרגיע את העור ולתת לחות האם יש מוצר שיעשה את שתי הפעולות, בעבר שלחו לי דוגמיות של הגל קמומיל ולא עזר לי?
4)האם קוסמטיקאית יכולה לאבחן בבירור האם יש מקומות שהם צלקות אדומות ולא פצעים של המחלה?
אודה לך מאוד ומצטערת על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית עור
ד"ר קובי שמיר09/04/2008גשי לייעוץ מיקצועי למטפל בתחום טיפולי עור טבעיים
טיפים יכולים אפילו להחמיר את המצב.
טיפול מיקצועי בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינגעינת08/04/2008
רציתי לדעת האם פילינג מכל סוג שהוא יכול לעזור לכוויה ישנה בת שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד"ר קובי שמיר08/04/2008כמובן
צריך במקביל איבחון מיקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחות---08/04/2008
אפשר המלצה לאיך "להכניס" יותר לחות לעור הפנים ולרענן את עור הפנים בדרכים טבעיות?
פשוט לקבל עור פנים מושלם, איך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחות
ד"ר קובי שמיר09/04/2008הוסיפי מספר טיפות של לוודר,רוזמרין וארניקה לקרם לחות סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר להשיג רוזמרין
---11/04/2008וכמה זה עולה בערך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע
---11/04/2008להוסיף את שלושתם?
זה קצת יקר..:)
אבל לא הבנתי לאן להוסיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר קובי שמיר13/04/2008להוסיף לקרם לחות סביר שיש לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזמרין
ד''ר קובי שמיר13/04/2008רוזמרין הינו צמח נפוץ בגנים ציבוריים ואפילו באיי תנועה.
דחסי לצוך צינצנת מלאי בשמן זית הניחי בשמש לשבועיים.
לאחר שבועיים פיתחי ,סנני את העלים והרי לך שמן רוזמרין טרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי סיסלידניאלה08/04/2008
האם מוצרי הקוסמטיקה של סיסלי הם על בסיס טבעי כפי שמבטיחים בכל רשתות הפארמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשירים
ד"ר קובי שמיר08/04/2008מיצטער לא מכיר ספציפית
צריך לראות את המרכיבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהסמדר08/04/2008
שלום רב
יש לי כוויה ביד מדרגה 2 הצלקת בגודל בערך 10 סנטימטר די גדולה
וזה נראה כמו כתם פיגמנטציה בצבע לבן והעור קצת בשרני וטיפה בולט מעל פני שאר העור
בקיצור זה נראה מכוער ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי לשפר את זה
הייתי אצל שני רופאים פלסטיקאי ורופא עור אחד הרופאים המליץ לי או לשזף את הצלקת
(הכוויה קרתה לי לפני שנה ושלושה חודשים) או לעשות טיפול שנקרא -puva
הוא הסביר שזה טיפול בקרני לייזר וזה אמור לשנות את המלנין בעור או משהו כזה
והרופא השני המליץ לי לא לשזף את היד בשמש ולא לבצע את הטיפול שנקרא-puva
מחשש שהטיפול יכול לבצע פעולה הפוכה והצלקת תוכל להשתנות לרעה
רציתי לדעת את חוות דעתך בנושא זה ומה עוד ניתן לעשות כדי לשפר את הצלקת
אני פשוט בדיכאון מזה
בצודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת
ד''ר קובי שמיר08/04/2008איבחון עור מיקצועי והתאמת תכשירים מתאימים יעזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)