דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    בת 18
    02/07/2011

אני מטופלת אצל רופאת משפחה ואיני מצליחה להבין את כוונותיה
    אשמח עם תעזרו לי.

לפני כמה שנים, כן,שנים! התלוננתי על כאבים בלתי נסבלים ונפיחות בבטן התחתונה, הכאבים עם הזמן עברו גם לשאר אזורי הבטן והנפיחות התגברה עד כדי שאני נראת כמו בחודש החמישי להריון,למרות שאני בחורה רזה ואפילו בתת משקל קל.
    הרופאה שלי חזרה ואמרה לי להפסיק לאכול אוכל מטוגן,לשתות מיצים, כל דבר שאינו טבעי ויש בו מלח או שמן, היא אמרה זאת על סמך החלטתה שאולי יש לי קיבה רגישה! ללא שום בדיקות!
    נבדקתי את גיניקולוג שלפי תוצאות הבדיקות באינטרנט שלח אותי בכלל לבדיקות סרטן השחלות לפחות 3 פעמים בחצי שנה!
    הגיניקולוג אמר שהכל בסדר, ויכול להיות שהסיבה היא האיחורים הקבועים של המחזור שלי, שהיו מאז ומתמיד, ואמר להתחיל ליטול גלולות נגד הריון שיסדרו לי את המחזור באופן דחוף כי זה עלול להשפיע על ההריון שלי בעתיד (האיחור של המחזור), את הגלולות לא נטלתי, אני נגד.
    רופאת המשפחה אמרה שאמנם הכאבים התחילו מהבטן התחתונה והנפיחות בעיקר שם, זה לא קשור, מדובר בקיבה רגישה וזהו.
    אחרי וויכוח ארוך איתה היא שלחה אותי לבדיקה של דלקת או משהו, שלא נמצאה אצלי. אבל הרופאה אמרה שכנראה ויש לי דלקת אבל היא לא מופיעה בבדיקה- סוג שונה, ונתנה לי גלולות, כרגע אין לי אפשרות לכתוב לכם את שמן, אבל מחר אוסיף ואכתוב. כשהתסתכלתי במידע על הגלולות היה כתוב שצריך ליטול אותן בעת דלקות חמורות או מקרים מסוימים של סרטן, על סמך מה היא נותנת לי גלולות לדלקות חמורות עם לא נמצאה אצלי בפירוש דלקת?
    אני גרה בעיר קטנה ואין לי אפשרות לנסוע לקופת חולים אחרת ולהתחיל להיבדק, אבל למה ההבחנה לא זזה לשום מקום? מה זה עלול להיות? כמה שנים אני אמשיך לסבול מהנפיחות והכאבים האלה? מה צריך לעשות כדי שרופאה כמוה כן תשתדל להבחן אותי נכון ותעזור לי! הצילו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    03/07/2011

שלום לך,
    נראה שיש בעיה של אימון ביחסים בינך לבין הרופאה שלך וכנראה אין לך אפשרות להחליף אותה.
    במקרה כזה, כדאי לך לבקש פגישה ארוכה יותר עם הרופאה ולבטא את חששותייך עקב הסימפטומים הממושכים שאת מתארת.
    אני לא מכירה את כל הפרטים, אבל נראה לי שדוקא העובדה שהסימפטומים ממושכים, צריכה להפחית חרדה... ושיש רופאים טובים שיודעים לאבחן גם בלי הרבה בדיקות עזר...
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו