עייפות- בדיקות תקינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות- בדיקות תקינות
    מירה
    05/07/2011

שלום, אני סובלת מזה כמה שבועות מעייפות- מהרגע שאני קמה הגוף בקושי זז, כל פעולה הכי קטנה גוררת אותי חזרה למיטה.
    כשאני רוצה לישון, לפעמים אני לא יכולה להרדם.כשאני קצת הולכת, בקצב איטי, אני מתחילה להתנשם בכבדות.
    אני בת 25, בריאה בד"כ, ובכושר טוב.
    לפני כחודש עשיתי בדיקות דם שהראו ברזל מעל הנורמה- 198. וטרנספירין שגם כן מעל הנורמה.
    הפריטין היה בסביבות ה20.
    הלכתי היום לרופאת משפחה והיא אמרה שהבדיקות שלי תקינות לחלוטין ושלחה אותי לנוירולוג.
    נטורופת שהתייעצתי איתו, אמר שיש לי חוסר ספיגת ברזל, והביא לי תוסף ברזל. התוסף מאוד עזר, למשהו כמו שבוע- ואז הכל חזר.

אשמח אם תוכלו לומר לי לאיזה מומחה עליי לפנות, ואילו בדיקות נוספות כדאי שאעשה. לצערי, לא נראה לי שרופאת המשפחה שלי תתן לי מענה בנושא הזה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות- בדיקות תקינות

הוספת תגובה

• עייפות- בדיקות תקינות - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    06/07/2011

לדעתי רצוי שתחזרי לרופאת המשפחה לדווח לה על הייעוצים ועל ההתקדמות של התופעות - היא חייבת להיות בתמונה ולהחליט לאן להפנות
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו