כדור ליפידור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדור ליפידור
    חיה
    17/07/2011

שלום רב. אני מקבת כל הזמן ליפיטור 10 מ"ג מרשם מרופא משפחה. בבית מרקחת כל פעם רוצים לתת לי תרופה אחרת בטענה שהם מקבלים מעט ליפיטור וזה נגמר במלאי, ואומרים שזה אותו אפקט. האם מותר לי לקחת תרופה אחרת שגם מורידה את הושמנים בדם בשעה שהליפיטור עזר לי עד כה, כי בעבר רופא המשפחה ניסה לתת לי: סיבסטטין ופרבסטטין והיו לי כאבי תופת בשרירים. עכשיו בבית המרחקת עושים לי קשיים.
    2. בעלי סובל מסכרת 2, ובשביל הספורט מדד לי חד פעמי סוכר בבית והיה לי בצום 100. (אני בת 57) האם זה תקין? אני מטופלת באלטרוקצין ובליפיטטור 10 מ"ג. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדור ליפידור

הוספת תגובה

• כדור ליפידור - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    17/07/2011

מציע שתבדקי את השם הכימי של הכדור ואם הוא זהה לשם הכינמי של הליפיטור את יכולה להיות רגועה
    לגבי בעלך הבדיקה תקינה
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ליפיטור

חיה
    17/07/2011

זה רשום בכלל בשם מסחרי אחר והרוקח אמר לי שזה אותו אפקט ועוזר כמו ליפיטור. ההיגיון שלי אומר שזה יותר זול לקופה מליפיטור. האם מותר לי לקחת כדור בשם אחר אחרי שהרופא רושם לי "ליפיטור"????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו