נזלת בלי הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת בלי הפסקה
    מירו
    11/01/2008

שלום רב אודה לכם אם תעזרו לי כבר כמעט חודש יש לי נזלת בלי הפסקה למעשה מתחילת החורף אני מנוזל אבל החודש זה יתגבר ,אני גומר נייר טישו בלי הפסקה בבית ובמשרד כל הזמן יש לי נזלת ובשבועיים האחרונים זה שיעול והרבה ליחה ,כל הדקסמולים למינהם או אקמול ליקוויד לא עוזרים לי
    מה לעשות איך מפסיקים את הנזילה הזאת

תודה מירו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת בלי הפסקה

הוספת תגובה

• נזלת ממושכת

ד''ר אביבית גולן כהן
    12/01/2008

מירו שלום
    נזלת הנמשכת כבר למעלה מחודש יכולה להיות קשורה עם מחלות ויראליות. במקרה זה הזמן הוא הרופא הטוב ביותר. עד שהמחלה תעבור מעצמה ניתן להשתמש בטיפול מקל דוגמאת סינופד או קולדקס.
    מומלץ שלא להשתמש בטיפות אף במקרה זה, היות ששימוש ממושך בתכשיר כזה יכול להיות הגורם לאותה נזלת ממושכת.
    יכולות להיות גם סיבות אחרות לנזלת ממושכת כמו אלרגיה. נסה לחשוב האם נחשפת למשהו חדש ( למשל הכנסת חיה חדשה הביתה, עברת לסביבת מגורים או עבודה חדשה או התחלת להשתמש בתכשיר קוסמטי חדש). שימוש בחומרים שונים או תרופות גורם גם הוא לנזלת ממשוכת במקרים מסוימים וכמובן שיש עוד סיבות רבות נוספות.
    כדי לזהות את הסיבה לנזלת הממושכת וכדי להתאים את הטיפול הנכון מומלץ שתבדק אצל רופא המשפחה שלך.

רק בריאות
    דר' אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו