מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בקלונקסיאיר02/08/2011
שלום רב.אני בחור בן 30 סובל שנים רבות מהפרעת חרדה. הטיפולים המקובלים אינם משפיעים עלי משמעותית או לטובה. ניסיתי כבר את התרופות הבאות:
CIPRALEX 10-20 MG VIEPAX XR 75-225 MG MIRO 15-45 MG כל תרופה ניסיתי כבר חודשים אבל השיפור אינו משמעותי. פניתי בדרך הביטוח המושלם ליועץ בכיר,לאחר ראיון שערך כ-40 דקות באופן מסודר ומאורגן,הומלץ לי על הפסקת טיפול בכדורים SSRI/SNRI ועל התחלת טיפול בכדורי CLONEX 0.5-1 MG. דיבקרתי עם היועץ על סכנת ההתמכרות והוא טען שאין את הבעיה הזו כיון שמדובר במינונים לא גבוהים ואני לטענתו לא שייך לטיפוסים בעלי נטיה התמכרותית. ארצה לשמוע גם את דעת רופא הפורום. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקלונקס - תגובה
ד``ר אלון מרגלית02/08/2011שלום יאיר
סבל של שנים רבות מחרדות מגיע לעיתים רחוקות לפתרון משביע את הדעת באמצעות טיפול תרופתי בלבד. חשוב לשלב טיפול פסיכולוגי ע"י איש מקצוע כדי להגביר את השפעת הטיפול התרופתי ולהשלים את מה שאינו משיג
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)