טיפול בקלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בקלונקס
    יאיר
    02/08/2011

שלום רב.אני בחור בן 30 סובל שנים רבות מהפרעת חרדה. הטיפולים המקובלים אינם משפיעים עלי משמעותית או לטובה. ניסיתי כבר את התרופות הבאות:
    CIPRALEX 10-20 MG VIEPAX XR 75-225 MG MIRO 15-45 MG כל תרופה ניסיתי כבר חודשים אבל השיפור אינו משמעותי. פניתי בדרך הביטוח המושלם ליועץ בכיר,לאחר ראיון שערך כ-40 דקות באופן מסודר ומאורגן,הומלץ לי על הפסקת טיפול בכדורים SSRI/SNRI ועל התחלת טיפול בכדורי CLONEX 0.5-1 MG. דיבקרתי עם היועץ על סכנת ההתמכרות והוא טען שאין את הבעיה הזו כיון שמדובר במינונים לא גבוהים ואני לטענתו לא שייך לטיפוסים בעלי נטיה התמכרותית. ארצה לשמוע גם את דעת רופא הפורום. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בקלונקס

הוספת תגובה

• טיפול בקלונקס - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    02/08/2011

שלום יאיר
    סבל של שנים רבות מחרדות מגיע לעיתים רחוקות לפתרון משביע את הדעת באמצעות טיפול תרופתי בלבד. חשוב לשלב טיפול פסיכולוגי ע"י איש מקצוע כדי להגביר את השפעת הטיפול התרופתי ולהשלים את מה שאינו משיג
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו