מעכב של MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעכב של MRI
    שמואל
    07/08/2011

שלום דר אני בן 45 נמצה במעכב של MRI רוש וגם עמוד שדרה ביגלל מחלת NF1 בבדיקה החרונה של MRI גבי נקתב הודגם סקוליוזיס קשה ביותר בעמוד שדרה גבי קמורה לצד ימין עם שינויים ניווניים קשים מאוד קשה מעוד להדגים את חוט השדרה עקב הסקוליוזיס הקשה ממצאים של נירופברומטוזיס ובבדיקת של MRI רוש נכתב אין שינוי בנג שטופל בהקרנה [מניגיומה] של הגת המחילתית משמאל מודגם ממצא נוסף [לציין מספר מוקדים חדשים בסדרה T2 בקופרפוס קלוסום ובחומר הלבן מימין בסמוך למערכת החדרים יש חשש לטרשת נפוצה בשל המימצעם והשינויים בחומר הלבן ובקורפוס קלוסום דר התור שלי בעוד חודשים הים הפשר לכבל הסבר בקשר לשני הבדיקות הים התחן שה המוקדים והשינווים בחומר הלבן ובקורפוס קלוסום זה מחלה חדשה בנוסף [טרשת נפוצה] בנוסף למחלה NF1 יש מקרים בספרות הרפואית שחולים הים NF1 הסובלים מי גדולים מוח חלו גם בטרשת נפוצה בבקשה הים הפשר הסבר תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעכב של MRI

הוספת תגובה

• מעכב של MRI - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    08/08/2011

שלום שמואל
    מדובר בגוף ידע מיוחד הדורש התייחסות של נוירולוגים בעלי נסיון רב שלצערי לי אין אותו.
    מציע שתדבר עם רופא המשפחה על הקדמה משמעותית של התור לבדיקה אצל המומחה כדי לקבל ממנו את הייעוץ הנדרש וההחלטה לגבי הטיפול בהמשך
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו