חשש לאולקוס - כיב בקיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לאולקוס - כיב בקיבה
    יעל.ר
    11/08/2011

שלום,

שמי יעל, אני מעולם לא סבלתי מכאבי בטן בעיות עיקול או קיבה, אך לאחרונה (בשבועיים) האחרונים( התחלתי לחוש בכאבי בטן ותחושת רעב לעיתים תכושות ובכאבי בטן חזקים גם מייד לאחר האוכל,
    פניתי לרופאה והפנתה אותי כמובן לבדיקה והתחלתי בינתיים לשתות את הכדור לקיבה (לנטון) שבינתיים התחיל להקל עליי עד שאעבור את הבדיקה ונדע באמת מה הבעיה.

כמו כן חשוב לי לציין שאני כבר כחודשיים נמצאת בתהליך של דיאטה מאוד מסודרת אצל חלי ממן - 65 ארוחות מסודרות ביום וכבר ירדתי 5 וחצי קילו ואני התחלתי להרגיש מצויין עד שהופיעו הכאבים האלה בשבועיים האחרונים.

כמה שאלות:
    1. מותר לי עד 6 ארוחות ביום ואני מרגישה צורך ליותר ואני לא רוצה להפסיק את הדיאטה אבל הרעב נורא מציק לי, ואמרו לי שלנשנ ירקות חיים לא כ"כ טוב לאולקוס רציתי לדעת אם זה נכון ואם לא אז איזה ירקות או איך וכו..?

2. האם יש מאכלים מסויימים שכדאי לי להמנע מהם? (כמובן שאני יודעת שמטוגן זה ממש אסור) אבל מה עוד?

אשמח לתשובה בהקדם!!!

יעל.ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לאולקוס - כיב בקיבה

הוספת תגובה

• חשש לאולקוס - כיב בקיבה - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    13/08/2011

שלום יעל
    למיטב ידיעתי אין בעיה עם אכילת ירקות בבעיות קיבה.
    כדאי ללמוד מהנסיון שלך אילו מאכלים גורמים לבעיה ואלו לא.
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו