כאבים בצד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד
    ת
    16/08/2011

אני בת 37.לאחרונה גילו לי אבן בגודל 2.0 מ"מ בכליה הימנית וגם כבד מוגדל ושומני.לא יודעת אם זה קשור איכשהו אבל יש לי כאבים סטטיים בצד שמאל מתחת לצלעות.הכאב התחיל כשהתגלתה לי לפני כמה שבועות דלקת בשתן ע"י 2 חיידקים האחד אי-קולי ואת שם השני אני לא זוכרת.אני כבר שבועיים מטופלת ע"י אנטיביוטיקה ונותרו לי עוד מס' ימים בודדים.ממה הכאב יכול להיות? איזו בדיקה עליי לעשות כדי לברר בירור יסודי יותר? באולטרסאונד שעשו לי בעקבות תלונותיי על דלקות חוזרות בשתן מצאו את האבן והממצא לגבי הכבד.בצד שמאל הכליה הייתה נקיה.אין לי גזים או בעיה כזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד

הוספת תגובה

• המשך...

ת
    16/08/2011

הכאבים יותר מפריעים כשאני יושבת ואז יש כאילו לחץ על האזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך... - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    16/08/2011

כאבים בצד ימין אינם נגרמים מאבן בצד שמאל. מציע שתפני לרופא המשפחה לבדיקה חוזרת אם האנטיביוטיקה לא הועילה
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו