מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורטיגו-מתחh23/08/2011
בן 44 בריא (אסמתי בנסיגה). 2 דברים קרו לי במקביל ביומים האחרונים ואני לא יודע האם יש קשר.
1 דימום ביציאות (נראה לי שזה טחור חדש) - אף פעם לא היה לי מלבד אפיזודה יחידה לפני כשנה -לאחר בדיקת רופא ובדיקה דם סמוי בצואה - עבר. כאמור זה היה לפני שנה ועכשיו שוב.
2תחושת ורטיגו בלילה בזמן שכיבה יש לציין לא רק בתזוזה של סיבוב הגוף אלה גם במצב סטטי לחלוטין -פתואם משהו כמו פולס/זרם חשמלי בדם ותחושת הסחרחורת שהחדר מסתובב. גם זה קרה לי פעם אחת כשבועיים לפני כ10 שנים ורןפא עשה לי תרגיל עם הראש ועבר מידיית.
יש לציין שאת תחושת הורטיגו הרגשתי שהיא הולכת להגיע מזה כשבובעיים - לא היה סחרחורת אבל הרגשתי שאוטוטו יש סחרוחות - עד לליה הנוכחי שבו היו לי כ - 4 התקפות כאלו.
האם יש קשר לחרדה ומתח נפשי שנראה לי עקב עבודה בלחץ וקצת חרדה טבעית לגיל 44 (הרופא שלי אומרת לי כבר שנתיים קח SSR למינהם ואני לא מעונין). השאלה העיקרית שלי
האם להתחיל מעגלי בדיקות רפואיות וכו' (יש לציין שכרגע ראשי סחרחר קלות ואני מרגיש קצת לא יציב מבחינת שיוי משקל)
מצטער על האורך של המייל - תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורטיגו-מתח - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/08/2011שלום לך,
דמם טרי בצואה - כדאי לבדוק אצל פרוקטולוג מה מקורו, קרוב לודאי טחורים וכדאי למנוע ולטפל.
ורטיגו- סימפטום שכיח , בד"כ בנלי. אפשר לבקש מהרופא טיפול סימפטומטי.
מנסיון שלי, לא כדאי להכנס כבר בהתחלה לבירור מקיף, שבד"כ לא מגלה דבר, אלא אם נמשך זמן רב ומלווה בהפרעות נוספות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)