מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים מטרידיםאנונימית29/08/2011
שלום,
לפני כמה שבועות התחילה אצלי הרגשה לא נעימה בגרון, לא כאב או קושי בבליעה, סוג של גירוי לא נעים או יובש.
לפני כמה ימים ביקרתי רופא שאמר שהוא רואה אדמומיות קלה ולדעתו מדובר בדלקת, הוא רשם לי אנטיביוטיקה ואמר שככל הנראה מדובר בדלקת גרון.
לא לקחתי את האנטיביוטיקה כי חשבתי שיכול להיות וזה צינון קל שלא עובר, אז ניסיתי לטפל בו בדרכים אחרות.
בנתיים התפתחו אצלי תסמינים מטרידים אחרים כמו בחילה וקושי קל בנשימה, מין הרגשה של חוסר אוויר שגורמת לי לפהק הרבה. הבחילה רק הלכה והחמירה, אני כל הזמן על סף הקאה אבל משתדלת שלא, הצלחתי לא להקיא עד עכשיו אבל אני חוששת שלא אוכל להימלט מזה עוד זמן רב.
אני מרגישה כאילו מישהו לוחץ לי מתחת לסנטר עם האצבע ממש חזק, וזה מה שגורם לבחילה הקשה.
היום הלכתי שוב לרופא, לשמוע את דעתו ולהוציא מרשם חדש, הוא התנהג באדישות, בדק אותי ואמר שהוא לא רואה שום דבר חוץ מאדמומיות בגרון.
חיפשתי מהם התסמינים של דלקת גרון ולא ראיתי שמדובר בבחילות, אמרתי את זה לרופא והוא התעצבן עלי ושלח אותי לבדיקה של הקיבה או משהו בסגנון.
את הבדיקה הוא אמר לעשות רק אחרי המחזור אבל המחזור שלי תמיד מאחר, בחודש שעבר קיבלתי אותו לקראת סוף החודש והוא שוב מאחר כבר בכמה ימים.
אני לא יכולה לחכות עד אחרי המחזור כדי לבדוק מה הגורם לתופעה, הבחילות האלה בלתי נסבלות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים מטרידים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית29/08/2011שלום רב
לצערי אין אפשרות למצוא אבחנה ולטפל במסגרת הפורום.
גם דלקת ויראלית עונתית יכולה לתת ביטויים קליניים שאת מתארת
אך אם הבעיות הולכות ומתגברות צריך לחזור לבדיקה רפואית
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)