תסמינים מטרידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים מטרידים
    אנונימית
    29/08/2011

שלום,
    לפני כמה שבועות התחילה אצלי הרגשה לא נעימה בגרון, לא כאב או קושי בבליעה, סוג של גירוי לא נעים או יובש.
    לפני כמה ימים ביקרתי רופא שאמר שהוא רואה אדמומיות קלה ולדעתו מדובר בדלקת, הוא רשם לי אנטיביוטיקה ואמר שככל הנראה מדובר בדלקת גרון.
    לא לקחתי את האנטיביוטיקה כי חשבתי שיכול להיות וזה צינון קל שלא עובר, אז ניסיתי לטפל בו בדרכים אחרות.
    בנתיים התפתחו אצלי תסמינים מטרידים אחרים כמו בחילה וקושי קל בנשימה, מין הרגשה של חוסר אוויר שגורמת לי לפהק הרבה. הבחילה רק הלכה והחמירה, אני כל הזמן על סף הקאה אבל משתדלת שלא, הצלחתי לא להקיא עד עכשיו אבל אני חוששת שלא אוכל להימלט מזה עוד זמן רב.
    אני מרגישה כאילו מישהו לוחץ לי מתחת לסנטר עם האצבע ממש חזק, וזה מה שגורם לבחילה הקשה.
    היום הלכתי שוב לרופא, לשמוע את דעתו ולהוציא מרשם חדש, הוא התנהג באדישות, בדק אותי ואמר שהוא לא רואה שום דבר חוץ מאדמומיות בגרון.
    חיפשתי מהם התסמינים של דלקת גרון ולא ראיתי שמדובר בבחילות, אמרתי את זה לרופא והוא התעצבן עלי ושלח אותי לבדיקה של הקיבה או משהו בסגנון.
    את הבדיקה הוא אמר לעשות רק אחרי המחזור אבל המחזור שלי תמיד מאחר, בחודש שעבר קיבלתי אותו לקראת סוף החודש והוא שוב מאחר כבר בכמה ימים.
    אני לא יכולה לחכות עד אחרי המחזור כדי לבדוק מה הגורם לתופעה, הבחילות האלה בלתי נסבלות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים מטרידים

הוספת תגובה

• תסמינים מטרידים - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    29/08/2011

שלום רב
    לצערי אין אפשרות למצוא אבחנה ולטפל במסגרת הפורום.
    גם דלקת ויראלית עונתית יכולה לתת ביטויים קליניים שאת מתארת
    אך אם הבעיות הולכות ומתגברות צריך לחזור לבדיקה רפואית
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו