מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמויות?גה08/09/2011
קיבלתי מרשם לסירופ אנטיביוטיקה מהרופא מכיוון שהכמוסות גדולות מידי ואיני יכולה לבלוע אותן, בבית מרקחת אמרו לי לקחת 10CC X 3 ביום, זה אומר 10CC בכל פעם, 3 פעמים ביום או 10CC זה הסכום של כל הפעמים?
עוד משהו, קיבלתי את הבקבוקים בלי שום מזרק מדידה או משהו והייתה לי הכוס למדידה שבאה מהתרופה אדוויל, אבל שם כתוב 1,2,3 TSH או משהו כזה, איך אני יכולה למדוד לפי הTSH את 10 הCC ולמה רופא אחד אמר לי לקחת 10 יום ורופא אחר אמר לקחת 7 ימים?
עוד שאלה קצרה, מדובר באנטיביוטיקה ל"דלקת גרון", כבר 3 שבועות יש לי הרגשה לא נעימה בגרון שלא מתפתחת לכאב או משהו חמור יותר אבל גם לא נעלמת, בשבוע האחרון הייתי אצל שני רופאים שאמרו שיש אדמומיות אבל לא מוגלה, שניהם אמרו שמדובר בדלקת, בנוסף לכך התאספו לזה גם תסמינים מחשידים של עייפות חזקה, סחרחורות ובחילות חזקות, ייתכן שזה קשור לדלקת מכיוון שלא טיפלתי בה עד עכשיו? אחד הרופאים אמר שכן אבל האחר אמר שאני צריכה לעשות בדיקת הריון והרבה בדיקות אחרות כי זה לא קשור אל התסמינים לא טובים. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמויות? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית08/09/2011התופעות המתוארות מתאימות יותר לדלקת ויראלית עונתית עבורה אין צורך באנטיביוטיקה
בכל מקרה צריך להחליט על איזה רופא לסמוך ולשמוע בקולו
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדלקת הויראלית העונתית
גה09/09/2011היא יכולה להימשך מעל לשלוש שבועות?
עכשיו כשהתחלתי לקחת את האנטיביוטיקה השיעולים ניהיו תכופים יותר ואני מרגישה עוד יותר חולשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדלקת הויראלית העונתית - תגובה
ד``ר אלון מרגלית11/09/2011ככלל שיעול תכוף מעיד פעמים רבות על מנגנון הגנה פעיל של הגוף
רק תדאגי שתהיה ליחה רבה ע"י שתיה מרובה מהרגיל
כדי שהדלקת לא תמשך מעל המצופה (יתכן עד חודש)
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)