כמויות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמויות?
    גה
    08/09/2011

קיבלתי מרשם לסירופ אנטיביוטיקה מהרופא מכיוון שהכמוסות גדולות מידי ואיני יכולה לבלוע אותן, בבית מרקחת אמרו לי לקחת 10CC X 3 ביום, זה אומר 10CC בכל פעם, 3 פעמים ביום או 10CC זה הסכום של כל הפעמים?
    עוד משהו, קיבלתי את הבקבוקים בלי שום מזרק מדידה או משהו והייתה לי הכוס למדידה שבאה מהתרופה אדוויל, אבל שם כתוב 1,2,3 TSH או משהו כזה, איך אני יכולה למדוד לפי הTSH את 10 הCC ולמה רופא אחד אמר לי לקחת 10 יום ורופא אחר אמר לקחת 7 ימים?

עוד שאלה קצרה, מדובר באנטיביוטיקה ל"דלקת גרון", כבר 3 שבועות יש לי הרגשה לא נעימה בגרון שלא מתפתחת לכאב או משהו חמור יותר אבל גם לא נעלמת, בשבוע האחרון הייתי אצל שני רופאים שאמרו שיש אדמומיות אבל לא מוגלה, שניהם אמרו שמדובר בדלקת, בנוסף לכך התאספו לזה גם תסמינים מחשידים של עייפות חזקה, סחרחורות ובחילות חזקות, ייתכן שזה קשור לדלקת מכיוון שלא טיפלתי בה עד עכשיו? אחד הרופאים אמר שכן אבל האחר אמר שאני צריכה לעשות בדיקת הריון והרבה בדיקות אחרות כי זה לא קשור אל התסמינים לא טובים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמויות?

הוספת תגובה

• כמויות? - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    08/09/2011

התופעות המתוארות מתאימות יותר לדלקת ויראלית עונתית עבורה אין צורך באנטיביוטיקה
    בכל מקרה צריך להחליט על איזה רופא לסמוך ולשמוע בקולו
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הדלקת הויראלית העונתית

גה
    09/09/2011

היא יכולה להימשך מעל לשלוש שבועות?
    עכשיו כשהתחלתי לקחת את האנטיביוטיקה השיעולים ניהיו תכופים יותר ואני מרגישה עוד יותר חולשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הדלקת הויראלית העונתית - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    11/09/2011

ככלל שיעול תכוף מעיד פעמים רבות על מנגנון הגנה פעיל של הגוף
    רק תדאגי שתהיה ליחה רבה ע"י שתיה מרובה מהרגיל
    כדי שהדלקת לא תמשך מעל המצופה (יתכן עד חודש)
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו