מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה דילגו על השאלה שלי????????ליאור08/09/2011
במסגרת מעקב אצל רופא הסכרת אחת לחצי שנה הוא שלך אותי למספר בדיקות שחלקן אינן תקינות ומקריאה באינטרנט אני מודאגת אשמח להבהרה בנושא:
בדיקת PL RENIN ACTIVITY יצאה גבוה מהנורמה ( 0.2-2.8 והתוצאה שלי 4.38)
אוראה נמוך (17-43 והתוצאה שלי 15)
5 HIAA -2-
התוצאה 2-9 ולי יצא 1.1
VMA - מתחת לסף רגישות
המוגלובין 11.4
מקריאה הבנתי שיכול להיות שמדובר בקרצנואיד? ובדיקת הרנין יכולה לרמוז על חסימה בכליות?. יש לי תור לרופא עוד חודש ובנתיים אני מאוד מודאגת. אם אוכל לקבל הסבר על הבדיקות ומה אומרות התוצאות שלי זה יעזור מאוד
לציין שאני סובלת מלופוס וקרישיות יתר ומטופלת תרופתית. כמו כן לציין שבבדיקת דם לקורטיזול יצא מעט גבוה אך באיסוף שתן הקורטיזול יצא מאוד נמוך ( אני מניחה יש לזה קשר ישיר עם הטיפול התרופתי בפרדניזון)
תודה
יעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על השאלה שלי???????? - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/09/2011שלום יעלה
את סובלת מנושאים לא שכיחים והטיפול בהם כמו גם המעקב חייב להיות ע"י מומחה שאת סומכת עליו
בשום פנים לא הייתי ממליץ לך להסתמך על פורום באינטרנט או על קריאת ספרות שרק מפחידה אותך אך לא נותנת מידע מדויק ה"תפור" לצרכייך ובעיותייך הרפואיות.
על פניו אין משהו יוצא דופן במיוחד בבדיקות ובדיקות הן רק בדיקות ולא מחליפות רופא מיומן הרואה את כל התמונה
מקווה שעזרתי
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)