מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה משונהעמי09/09/2011
לילה טוב,
לפני כחצי שעה התעוררתי די בפתאומיות והרגשתי שהבטן מעט מציקה לי/ הרגשה של לחץ בבטן שנחלשה מספר דקות אחרי שהתעוררתי.
לא הצלחתי להרדם והרגשתי צורך ללכת לשירותים.
בשירותים הרגשתי עייף מאוד, כאשר לפתע הרגשתי קור על פני העור לכ-3-4 דקות ואז התחלתי להשתעל.
היתה יציאה רגילה אך הרגשתי חסר שקט, לא נינוח ומעט סהרורי.
בנוסף בערב כשהגעתי מהעבודה היתה לי צרבת לכן לקחתי כדור מציצה וגם בלילה לפני שהלכתי לישון בחצות אני זוכר צרבת.
האם ישר קשר רפואי לכל מה שציינתי ? ומה יכול לגרום למכלול התופעות האלה ?
מה קרה לי בעצם ? ומה עלי לעשות, אם בכלל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון קטן
עמי09/09/2011הבוקר כשקמתי הרגשתי עייף וחלש (את האמת ישנתי כ- 5 שעות לא רצוף)
הלכתי לשירותים כי היתה לי הרגשה של יציאה ומיד בהתחלה ראיתי קילוח קטן של דם טרי.
אני רוצה לציין שלפני כ-3 שבועות עברתי קשירה של 2 טחורים פנימיים ואני מוזמן בעוד כשבועיים לסבב נוסף וכנראה אחרון של קשירה.
האם המידע הזה יכול להיות קשור לסיפורי או שהוא במקרה התרחש בו זמנית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)