דלקת גרון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון?
    עכשגע
    13/09/2011

שלום,
    לפני כ4-5 שבועות הופיעה אצלי תחושה לא נעימה בגרון, מן יובש לא נעים שליווה אותי רוב הזמן.
    זה לא הפריע לי בשבועות הראשונים ובכל זאת הלכתי לרופא, הוא בדק אותי, אמר שהגרון שלי אדום ואין הפרשות, לא היה חום או עוד תופעות, הוא רשם לי אנטיביוטיקה.
    בזמן ההוא שהתחלתי לקחת אנטיביוטיקה (לפני), בשבוע השלישי, הופיעו גם תופעות של חשק לישון, עייפות בידיים שגרמה להן לרעוד, בחילות חזקות מאוד, ושיעולים לעתים רחוקות.
    כיום, אחרי האנטיביוטיקה, הכל נשאר חוץ מהבחילות והשיעולים התחזקו, שתיתי אנטיביוטיקה 4 ימים בגלל שלא נתנו לי מספיק בקבוקים בסופר פארם, ואני נאלצת ללכת להוציא מרשם חדש, פספסתי כבר פעמיים שהייתי צריכה לשתות, בנתיים החום שלי התחיל לעלות, אתמול הוא היה בסביבות 37, והיום גם.
    מה שעוד, בדיוק בתאריך הזה, לפני 4-5 שבועות, נשך אותי חתול רחוב, ונכנסתי לסרטים שאולי הייתה לו כלבת. כל מי שדיברתי איתו התנהג אלי בזלזול, אפילו הרופא שלי אמר שאם כן, הפצע היה מזדהם וכבר בשבוע הראשון היינו רואים תסמינים נוירוטיים קשים (זה לא מה שקראתי באינטרנט אבל בסדר)
    בתור בחורה קצת חרדתית, לקח לי הרבה זמן להירגע, והייתי בחרדות-דכאון מאוד חזקים כל אותה התקופה.
    כיום, אחרי דעה של שתי אחיות, ורופא, שאמרו שכבר היינו רואים תסמינים ואם עבר כל כך הרבה זמן ואני עדיין שותה מים, מסתכלת על אנשים וכו', אז הכל בסדר ושום דבר לא יתפרץ.
    באיזשהו שלב חשבתי שאולי כל החרדות גרמו להרגשה בגרון, כי בעבר הן גרמו לי לדברים אחרים שחשבתי למחלות. עד שהופיע חום והבנתי שזה כנראה לא היה בגלל החרדות.
    בכל מקרה, אני רוצה לשאול אותכם עם הטיפול שאני מקבלת, נגד 'דלקת גרון', הוא שנשמע לכם נכון, האם להמשיך באנטיביוטיקה למרות שפספסתי כבר כמה פעמים?
    ונ.ב- אני יודעת שזה טיפשי אבל בכל זאת רציתי לשמוע דעה נוספת לגבי הכלבת, האם זה יכול להיות תסמינים של כלבת? בבקשה אל תשלחו אותי להיבדק וכו', אני כבר שמעתי הרבה דעות, וכולם זלזלו וצחקו עלי. אני רק רוצה שתגידו לי עם זה יכול להיות או לא, כי קראתי שהמחלה יכולה להתפרץ עד שנה אחרי הנשיכה או המגע אפילו, ולכן אני לחוצה.
    הרופא שלי אמר שאם המחלה מתפרצת עד אחרי שנה בכל זאת יש תסמינים כמו דלקת במקום שנפצע או חום גבוה מאוד כבר בימים הראשונים של הנשיכה, הוא גם אמר שזה ממש לא הגיוני שהמחלה תופיע רק אחרי שנה.
    ובכל זאת, אשמח לשמוע עוד דעה, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון?

הוספת תגובה

• דלקת גרון? - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    14/09/2011

התמונה מסובכת יותר מדיי מכדי להתייחס מקצועית
    אין אפשרות לענות במסגרת הפורום. מציע לפנות לרופא שוב ולהתייעץ
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו