מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ראריק23/09/2011
שלום רב,
אני בן 29.
אתמול בשעה 3 לפנות בוקר אני מתעורר כולי מזיע,עם כאב בחזה באמצע החזה,בחילות נוראיות,וצרבת.חשתי שאני הולך להקיא אבל בסופו של דבר לא הקאתי.הייתי בשירותים
לא היו שילשולים אבל היו יציאות ופחדתי שם שלא אתעלף.נשארתי ער עד שעה 6 והלכתי לישון לשעה וחצי.ושקמתי עדיין לא חשתי בטוב והלכתי לעבודה.אמרתי לעצמי ואולי זו טעות אין לי מושג.
אמרתי עם היה לי דום לב,או התקף לב הייתי מזמן כבר אמור להיות בריצפה.
במשך היום היו צרבות ותחושה של חום ושריפה בבית החזה.אתמול מה שכן הפריע לי גם כן
בזמן דיבור היה לי קשה לדבר אם כל דיבור החזה כאב לי.
בבוקר חלק מהצוואר,גרון כאב לי והרגשתי צרבת .
האם יכול להיות משהו לבבי שהיה לי,שיש לי?
אין לי מושג אם הזיעה היתה קרה או חמה.אבל היא עברה לי אחרי כ - 10 - 30 דקות.
אודה לתגובה
רומן
נ.ב
לפני שהלכתי לישון ,אכלתי 2 פיתות,סטייק ,קבב,ו2 חתיכות של פרגית.
אני לא יודע אבל אולי,אולי זה מה שגרם לי לבלאגן? רק בקבב היה שמן.שומן.
אולי זה עשה לי את הצרבת והכל .בשילוב של השתייה קולה.
האכילה היתה בשעה 10 בערב,הלכתי לישון בשעה 12 בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר - תגובה
ד''ר יעל כוכבי26/09/2011שלום לך,
אתה רציני? חסר רק שהיית גם שותה בירה...
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אריק27/09/2011כן אני רציני לחלוטין.
לפי הכיתוב התגובה שלך.
להבין מכך שזו היתה בעיה ופעולה של הקיבה ולא לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי27/09/2011שלום לך,
התשובה היתה בגוף השאלה שלך: מאחר ואכלת הרבה בשר וקולה שעתיים לפני השינה סביר שחוית החזר קיבתי-ושטי .
כדאי להמנע מארוחות כאלה בערב ולהפחית כמויות.
בברכת שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)