דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    רואן
    08/10/2011

שלום רב.
    אני בת 19 תמיד שוכחת דברים או מעשים שעשיתי כלומר בעבודה שאני חותמת אני תמיד חותחת יותר מפעם אחת למרות שכותב לי שזה בסדר או למשל כשאני עושה איזה מעשים לא אהיה בטוחה וחוזרת שוב נראה לי שחסר איזה ויטמין , מקווה שהבנתם אותי ...אגב היה לי חור בלב ועברתי ניתוח ואז התברר שזה לא מהניתוח כי זה לא חלף !!! עשיתי בדיקות דם ויש לי חוסר דם לקחתי ברזל ועדיין אותה בעייה מה לעשות האם יש ויטמין שיעזור או למשל אומגה 3 ??!!!!

תודה מראש והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    10/10/2011

שלום לך,
    האם זו שכחה או חזרה כפייתית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה קורה הרבה לי !!

רואן
    10/10/2011

נראה לי שחסר איזה ויטמין מה דעתך ?!! וזה לא מהלב נכון כי כל הבדיקות שלי , " לב תקין " ...!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זה קורה הרבה לי !! - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    14/10/2011

לא מכירה קשר לחוסר ויטמינים וגם לא נראה לי קשור ללב, יותר נראה כנטייה כפייתית- טורדנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו