בעיית גובה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית גובה...
    בן 16 לחוץ
    11/10/2011

אמא שלי בסביבות ה1.53 ואבא שלי 1.70, אני יודע שהנתונים הגנטיים שלי אומרים שגם אני אהיה בין שני הגבהים האלה אבל אני ממש לא רוצה, והבנתי שאחרי גיל ההתבגרות הגובה נקבע ולשנות אותו זה נורא קשה... רציתי לדעת אם יש דברים שאני יכול לעשות כדי לעודד את הצמיחה וגביהה אצלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית גובה...

הוספת תגובה

• בעיית גובה... - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    16/10/2011

שלום רב
    לצערי אין דרך לשנות נתונים גנטיים
    לבריאות ובהצלחה בהתמודדות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת..

בן 16 לחוץ
    16/10/2011

אבל השאלה שלי אם יש דברים שאפשר לעשות כדי לעודד את הצמיחה והגביהה כמו נגיד ספורט מסויים או תזונה כלשהי...?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל זאת.. - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    19/10/2011

לאכול תזונה בריאה של ירקות, מוצרי חלב ובשר, לשתות הרבה, לא לעשן ולעשות פעילות גופנית סדירה לפחות שעה ביום.
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו