מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות קשה ביותרליאור25/10/2011
שלום
אני בת 33 ובשבוע האחרון יש לי התקפים של עייפות קיצונית כזו שגורמת לי לשכב בלי כוח לזוז או להרים אפילו את היד עם תחושות של עילפון. התחלתי לפני חודש וחצי טיפול באורומוקס בגלל יתר לחץ תוך גולגלתי ( אני נוטלת 3 כדורים של 250 מ"ג כל אחד). העייפות הזו מאוד מגבילה אותי ומשבשת את סדר היום. לציין שבדיקת אשלגן שנעשתה לפני יומיים תקינה ( בטווח התחתון של הנורמה 3.5). אני סובלת מלופוס וקרישיות יתר ומטופלת בפרדניזון ופלקווניל ועוד תרופות שונות כמו אספרין נורמיטן וכו'. הלופוס על פי בדיקות מעבדה לא פעיל אם כך ממה יכולה לנבוע התחושה של העייפות ועילפון? האם זה באמת מהאורומוקס והאם יש מה לעשות בנידון? לציין גם שכל פעם חם לי קר לי פתאום קר לי ופתאום אני מזיעה ולרוב אחרי שאני מתעוררת משינה ( לוואי דווקא בלילה) אני קמה מזיעה
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות קשה ביותר - תגובה
ד``ר אלון מרגלית28/10/2011שלום ליאור
הסבל שלך באמת קשה וחשוב למצוא לו מענה
כפי שכתבתי כבר בפנייה הקודמת, אינני חושב שהאורמוקס הוא האחראי ולבטח לא היחידי
קשה במסגרת פורום לתת מענה לשילוב מורכב כזה של מחלות ובעיות. אם אין לך רופא אישי שמרכז עבורך את הטיפול ודואג לך, למה שלא תעזרי בשרות שלנו (talk2doc) ותוכלי לקבל לווי קבוע וקשוב לכל בעיה מתחום זה.
שיהיה סוף שבוע בריא ונעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)