מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמיניםמיכל26/10/2011
אני בת 37 ונוהגת מידי שנה לבקש מהרופא משפחה הפנייה לבדיקות דם כלליות.
שמתי לב שלא כל רופא נותן את כל הבדיקות שניתן וישנם הבדלים בכמות הבדיקות שכל רופא נותן.
הפעם החלטתי לעשות לי רשימה של בדיקות ולדרוש שהרופא יוסיף אותן.
מלבד הבדיקות של: ספירת/שקיעת דם, תפקודי כבד, כולסטרול, בלוטת תריס וכד',
הייתי רוצה לבדוק את מצב הויטמינים והמינרלים בגופי כייוון שאני לא אוכלת כל כך טוב בתקופה האחרונה.
הבתי שלא ניתן לבדוק בבדיקת דם שגרתית את כל הויטמינים והמינרלים
אז רציתי לשאול אותך אילו בדיקות לבקש כדי לכלול בבדיקה כמה שיותר
ויטמינים ומינרלים? (ויטמין A, אבץ, מגנזיום, ויטמין B6, B12 וכד')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים - תגובה
ד``ר אלון מרגלית28/10/2011שלום מיכל
התרשמתי מרצונך העז לשמור על בריאותך ולוודא שהוא פועל נכון ושיש ברשותו את כל המשאבים הגופניים (ויטמינים וכד')
הרופא בקופה רושם לרוב את הבדיקות השגרתיות ורק על סמך בעיות גופניות מיוחדות, מזמין בדיקות נוספות שהן יקרות יותר.
האם את מודעת לשרות שלנו שבנוי בדיוק עבור אנשים שרוצים לשפר את בריאותם (talk2doc) נשמח לעזור לך בתחום זה ולהגדיר עימך יעדים בשיפור הבריאות ואיכות החיים
לבריאות וסופשבוע מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)