מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום וברכה!א04/11/2011
מה שלומך דוקטור?
אני א' ואני בת 20 .
שלשום הרגשתי קרירות וחום יחדיו,ובשעות הערב מדדתי חום היה לי 37.5 , 37.8 ולאחר מכן זה ירד ל 37 .
היום אין לי כבר חום ברוך ה', אך יש לי כאבי בטן עליונה נוראיים!!אתמול הלכתי הרבה פעמים לשירותים,נתתי בדיקות שתן לאחות לצורך העניין,אני דורשת מאמץ בזמן ההשתנה מעצם ההרגשה שיש שם עוד.
אני נוטלת גם OMAPRADEX בגלל כאבי בטן, ואכילה אי נכונה רוצה לאכול אך אין לי כ'כ תאבון ,אוכלת לא הרבה, אפי קצת סתום ,
הכאבים שלי בבטן העליונה באים והולכים, הם נוראיים, הבטן העליונה יותר נפוחה מהמשך הבטן .
סליחה על הסיפור הארוך פירטטתי הכל כדי לשמש מידע.
תודה ואשמח לתגובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
א04/11/2011אני הולכת כל חצי שעה לשירותים כאשר יש לי דקירות בבטן עליונה מלווים בצמרמורת ומנסה להטיל צואה ומדי פעם אכן מטילה,
וירוס?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית05/11/2011אכן נשמע ומתנהג כמו וירוס
ההמלצה - כדור אבץ 25 מ"ג כל 4 שעות (לא צריך מרשם רופא)
ושתיה מרובה - כ 14 כוסות נוזלים ביום
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
א05/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)