שלום וברכה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום וברכה!
    א
    04/11/2011

מה שלומך דוקטור?
    אני א' ואני בת 20 .
    שלשום הרגשתי קרירות וחום יחדיו,ובשעות הערב מדדתי חום היה לי 37.5 , 37.8 ולאחר מכן זה ירד ל 37 .
    היום אין לי כבר חום ברוך ה', אך יש לי כאבי בטן עליונה נוראיים!!אתמול הלכתי הרבה פעמים לשירותים,נתתי בדיקות שתן לאחות לצורך העניין,אני דורשת מאמץ בזמן ההשתנה מעצם ההרגשה שיש שם עוד.
    אני נוטלת גם OMAPRADEX בגלל כאבי בטן, ואכילה אי נכונה רוצה לאכול אך אין לי כ'כ תאבון ,אוכלת לא הרבה, אפי קצת סתום ,
    הכאבים שלי בבטן העליונה באים והולכים, הם נוראיים, הבטן העליונה יותר נפוחה מהמשך הבטן .

סליחה על הסיפור הארוך פירטטתי הכל כדי לשמש מידע.
    תודה ואשמח לתגובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום וברכה!

הוספת תגובה

• הוספה

א
    04/11/2011

אני הולכת כל חצי שעה לשירותים כאשר יש לי דקירות בבטן עליונה מלווים בצמרמורת ומנסה להטיל צואה ומדי פעם אכן מטילה,
    וירוס?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    05/11/2011

אכן נשמע ומתנהג כמו וירוס
    ההמלצה - כדור אבץ 25 מ"ג כל 4 שעות (לא צריך מרשם רופא)
    ושתיה מרובה - כ 14 כוסות נוזלים ביום
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!

א
    05/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו