מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קנדידה?אורטל07/11/2011
בת 22,חולת אסתמה,מטופלת במשאף סטרואידים,לא שותה,לא מעשנת,לא פעילה מינית ולא עוסקת בפעילות גופנית,משקל תקין.
חשוב לציין-בתקופה האחרונה יש לי הפרשות וגינליות ירוקות בהירות ללא קושי או צריבה בעת מתן שתן וטופלתי לפני כחודשיים באנטיביוטיקה שלא לצורף שבעקבותה החלה לי קנדידה על הלשון אך עבר לאחר טיפול בניסטטין.
בבדיקות דם שערכתי לפני כשבועיים-הכול תקין מלבד מחסור בברזל שכעת אני מטפלת.
לא עשיתי בדיקות צואה או שתן.
האם התסמינים הבאים ,שמהם אני סובלת לצערי,יכולים או מעידים על קנדידה?ואם כן,מהן דרכי הטיפול חוץ אנטיביוטקה שאני לא ממש מתלהבת מהרעיון?
• עייפות יתר וחולשה כרונית
• תשישות לאחר שינה
• דופק מהיר
• נפיחות וגזים בקיבה
• עצירות, או שלשול, קושי בעיכול
• סחרחורת
• נשירת שיער
• ירידה בזכרון ובריכוז
• הרגשת בלבול וריחוף
• התקפי חרדה ובכי
• דכאונות ומצבי רוח משתנים
• גרד באוזניים
• יובש בפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/11/2011שלום לך,
התסמינים רבים ויכולים להיות קשורים לדברים שונים.
קנדידה הינה מעין שמר, נורמלית בגוף האדם ומתבטאת באמת לאחר טיפול אנטיביוטי
, משאפי סטרואידים , הריון, גלולות וכו'.
יש התייחסות של הרפואה האלטרנטיבית ל"קנדידה" במובן הסיסטמי יותר שאת מתארת.
כדאי לשאול שם.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)