שאלה על מקרה-האם זה מזיק לבריאות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על מקרה-האם זה מזיק לבריאות?
    דואג
    15/11/2011

שלום,
    היום הלכתי באזור של שבע טחנות בירקון (זה נחשב לאזור היותר מזוהם של הנחל). כשהלכתי שם היו הצפות של הנחל (בגלל הגשם הנחל הוצף). חשבתי שאוכל ללכת ולעבור מבלי להתרטב אבל הלכתי ונרטבו לי כפות הרגליים. במים. הייתי בחוץ כמה שעות אחרי ולכן ניקיתי את הרגליים כמה שעות אחרי. השאלה שלי היא האם זה יכול לגרום לזיהום/ לסכן את הבריאות שלי? או שבגלל שזה מקרה חד פעמי אז זה לא נורא (פשוט זה הירקון שידוע בכך שהמים שלו מזוהמים...)?
    אם זה כן מסוכן בריאותית מה עלי לעשות (אולי כדאי לקחת כדור נגד זיהומים...)?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה על מקרה-האם זה מזיק לבריאות? - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    16/11/2011

אם אין פצעים ברגליים שעלולים היו להזדהם, אין חשש סביר שקרה משהו
    תשים לב אם אין שינויים ברגליים כמו אודם, נפיחות וכאבים
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לפצעים...

דואג
    16/11/2011

בגדול יש לי כבר הרבה זמן פטרייה קלה ולא משמעותית בכף הרגל, ויש לי מעט פצעים קטנים מאוד בכף הרגל השמאלית. לא שמתי לב לשינוי בכף הרגל מאז המקרה ואין הרגשה שונה. האם זה נשמע בסדר? מה הסיכון שקיים במקרה כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לפצעים... - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    16/11/2011

שלום,
    לאחר הקפיצה המתוקשרת של ראש העיר לירקון חשבתי שכבר אין סכנת זיהום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו