יציאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאה
    אורי
    21/11/2011

אחר צהריים טובים

הבוקר לאחר היציאה בעת הניגוב הופיעו עקבות דם על כל הנייר. (באסלה ועל הצואה לא נראה דם).
    הדם לא היה טרי לחלוטין אלה נראה כמו משיכות של דם כאילו כמו שניגוב של פצע עם דימום על פני השטח, לא דם ניגר, דם כאילו לא רטוב.
    הכתמים הנ"ל היו עוד 3-4 פעמים בניגובים.
    במהלך היום היו לי עוד כ-3 יציאות (אחת כ-15 דקות לאחר הראשונה) ובהן לא הופיעו כלל סימנים של דם.

מעוניין לדעת האם יתכן כי דימום כזה מטחורים יכול להופיע בצורה כזו פעם אחת כאשר מספר דקות לאחר מכן אין שום עקבות נוספות של דם ? (לציין כי אני סובל כמה שנים מטחורים שמופיעים אחת לשנה-שנתיים ועברתי כבר כמה קשירות כולל לפני 5 חודשים האחרונה).
    בחודשים האחרונים היציאות שלי מאוד רכות עד מעט נוזליות ולפעמים בעלות ריח חריף ואף תחושה של צריבה כמו מצואה חומצית - ככל הנראה בשל כדורי מטפורמין שאני לוקח פעמיים ביום) - האם יתכן כי צואה בצורה כזו יכולה לגרום לגרוי כזה של המקום עד להיווצרות פצעים שטחיים מדממים או "עידוד" של טחורים קיימים ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יציאה

הוספת תגובה

• יציאה - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    21/11/2011

שלום אורי
    מטפורמין יכול לגרום ליציאות רכות ותכופות ולעיתים אף שלשול
    היציאות התכופות מעודדות את המשך הטחורים והדימום
    אין מנוס אלא לפנות שוב לפרוקטולוג לשם טיפול בטחורים
    ובו זמנית להתענין אצל רופא המשפחה אם ניתן לשנות את מינון המטפורמין כדי להפחית יציאות
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו