מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי סבילות לקור והתקררויות חוזרותאייל22/11/2011
היי אני בחור בן 30 ויש לי אי סבילות חזקה לקור תמיד קר לי יותר מלכולם גם בקיץ לא יכול להיות בחדר ממוזג ובחורף בכלל סיוט מתעטף בשכבות ותנורים וכל הזמן סובל מקור. מה שקורה לי מהקור הזה זה התקררויות חוזורת ומצב של כמו שפעת שלא נגמרת כל חשיפה קטנה לקור ואני מתחיל סיבוב נוסף של מחלה כמו לופ שלא נגמר.
אני סובל מהמצב הזה כבר כמה שנים והייתי אצל הרבה רופאים שתמיד עשו לי בדיקות דם הכל יוצא תקין הכל בטווח בלוטת התריס וכל הויטמינים וכל שאר הדברים ולא מבינים ממה זה נובע האי סבילות לקור ומערכת חיסונית חלשה מאוד.אני מרותק למיטה במצב של חוסר יכולת לעשות כלום וזה ממש סבל נוראי שכבר אי אפשר לסבול.
יש לי הרבה כסף ואני מוכן להשקיע כמה שצריך איך אני יכול לבדוק את עצמי מכף רגל עד ראש במיכשור הכי מתקדם ועם הרופאים הכי מתקדמים בבית חולים פרטי מצידי או כל מקום שיכולים לברר ממה זה בא ומצוא לי פתרון כי אני על סף יאוש??
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סבילות לקור והתקררויות חוזרות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/11/2011שלום לך,
לא כ"כ ברור לי הקשר בין זה שאתה מרגיש שקר לך לזה שאתה "מתקרר" כלומר נעשה חולה במחלות דרכי הנשימה כנראה.
אבל אם אתה חולה לעתים קרובות במחלות "כמו שפעת" אז יש שתי אפשרויות לדעתי: או שהמערכת החיסונית שלך באמת מוחלשת מסיבה כלשהי ואפשר להתיעץ עם מומחה למחלות זיהומיות או שהתופעות אין על רקע אלרגי (בד"כ בלי חום) ואז אפשר להתיעץ עם מומחה לאלרגיה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרופאה
אייל26/11/2011זאת כל הבעיה שכל חשיפה קטנה לקור אני מפתח מחלה דמוית שפעת עם חולשה והרגשה רעה בירתתי אצל 2 הרופאים שאמרת והם אומרים שאין להם פתרון בשבילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
בנימין27/11/2011הרופאה צודקת בהחלט אבל בד"כ אין לרפואה פתרון.יש לי עצה בשבילך כי גם אני סבלתי מכול התופעות האלו:
1.לעשות חיסון שפעת
2.לפנות לרפואה המשלימה-יש להם פתרונות מעולים להעיות האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)