סטזיס לימפתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטזיס לימפתי
    t
    30/01/2008

לפני שבועיים הופיע לי מין "רשת" על היד.בנוסף היו לי קשיי נשימה ושיעול יבש ללא חום.הרופא אמר לי שיש לי סטזיס לימפתי ולאחר צילום חזה הוא אמר שזה יכול להיות זיהום מהמופילוס.לקחתי אנטיביוטיקה (מקרולידי)במשך שבוע.השיעול עבר וגם הקשיי נשימה אך הסטזיס ביד לא עבר(עבר כבר שבוע מאז שסיימתי את האנטיביוטיקה).מה זה יכול להיות?ממה יכול לנבוע הסטזיס?ותוך כמה זמן זה אמור לעבור מאז שסיימתי את האנטביוטיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטזיס לימפתי

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' אליעזר קיטאי
    30/01/2008

לא ציינת מספיק פרטים אודותיך. סטזיס לימפתי אינו שכיח ביד אלא אם מדובר באנשים שעברו ניתוח בלוטות בבית השחי כגון נשים עם סרטן שד. הסימפטום לכך הוא נפיחות היד . לא ברור לי מה זה "רשת". מבלי לראות את הממצא קשה לי לתת אבחון. שיעול יבש ללא חום שהוטב תוך שימוש במקרוליד מתאים יותר לזיהום במיקופלזמה או שזה היה וירוס בכלל. יתכן וכדאי לך לפנות לחוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים

t
    31/01/2008

אני בת 27 ולא עברתי שום ניתוח.יש לי כתמים חומים בצורת "נחשים" על היד ללא נפיחות.הרופא אמר לי שזה סטזיס לימפתי שאמור לעבור עם הזמן אך זה לא עובר.בבדיקת דם שעשיתי השקיעת דם הייתה קצת גבוהה-26.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו