מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקררות וליחה לא יפה בלי סוףאביגיל19/12/2011
מתחיל עם שעול, וחולשה גדולה , אחרי כמה ימים יתכן עם חום , הלכתי לרופאה, אמרתי כרגע אין לי חום אבל הרבה ליחה, האם אפשר לעבור א זה בלי אנטיביוטיקה אני בגיל 60 +
זה יותר משבועיים הליחה פשוט לא מפסיקה , בית חרושת לליחה, למה זה ממשיך , האם הייה עדיף לעצור את זה עם אמטיביוטיקה, או לתת לזה להגמר,, מה גורם שה עדיין ממשיך ליחה ירוקה
הרופאה אמרה שהראות בסדר, אז כנראה בגארון עמוק,,,, התופעה הזאת יש לי מדי פעם
השאלה היא ,, האם להוציא ולהוציא ,, יהיה לזה סוף, או עדיף הייה לקחת אנטיביוטיקה,
[יש לי , שומנים בכבד, וגם היפו טירואידין , אני לוקחת הרבה שנים,] , לא תמיד בא לי ללכת למרפאה,,, [ היא נתנה לי אוטוהלר, שלא לקחתי, אני לא רגילה לנשיפות, בכלל זה לא מרפא, את הליחה אני יודעת להוציא , רק הבעייה שזה לא נפסק תודה על התגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקררות וליחה לא יפה בלי סוף - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/12/2011שלום לך,
כדאי לחזור לרופאה לבדיקה ואולי גם צילום- יתכן שטיפול אנטיביוטי יועיל.
בברכת בריאות וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)