מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לפיענוח שקיעת דםלימור04/01/2012
שלום רב
לא הבנתי כל כך את התשובה של שקיעת דם גבוהה 45, האם זה אומר שבגלל שיש לי מורסות השקיעה גבוהה או בגלל שיש דלקת כולשהי בגוף ולכן יש לי מורסות. ( בעיית המורסות היא רבת שנים כ-20 שנה והתשובה של הרופאים היתה תמיד שזה מצמיחת שערה הפוכה ורגישות)
אני גם סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בצוואר הרחם ולפני חצי שנה עברתי ניתוח קוניזציה בגין CIN 1 ובדיקות לאחר הניתוח יצא תקין מלבד דלקת שלא טופלה ונאמר לי שזה יעבור לבד.
ברצוני לציין שעשיתי גם US במפשעות ויצא תקין.
הרופא שלי אמר שאין צורך לבצע שום בדיקה נוספת, אני מאוד מודאגת האם זה נכון להשאיר זאת כך או שצריך להמשיך ברור?
מצרפת שוב את תשובות הבדיקה שנעשתה
ERS 45
C-REACTIVE PROTEIN 0.35
WBC 5.1
RBC 3.88
HB 11.6
HCT 36.0
MCHC 32.2
מצטערת על אורך השאלה ותודה מהמודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לפיענוח שקיעת דם - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/01/2012שלום לך,
בדיקות כלשהן נועדו לצורכי אבחון עבור הרופא המטפל.
משמעות הבדיקה תלויה בסך כל הנתונים של החולה : הסיפור, הבדיקה הגופנית ובדיקות אחרות.
לכן, חבל שאת לוקחת על עצמך לדאוג בגלל בדיקה זו או אחרת, במיוחד אם הרופא שלך
אמר לך שהוא לא מודאג.
אבל כדי לנסות להרגיע את חששותייך, באמת, ש"ד זו בדיקה מאד לא ספיציפית ובאופן כללי מעידה על איזושהי דלקת בגוף ו45 זו עליה קלה-בינונית. יתר הבדיקות נראות תקינות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)