בהמשך לפיענוח שקיעת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לפיענוח שקיעת דם
    לימור
    04/01/2012

שלום רב

לא הבנתי כל כך את התשובה של שקיעת דם גבוהה 45, האם זה אומר שבגלל שיש לי מורסות השקיעה גבוהה או בגלל שיש דלקת כולשהי בגוף ולכן יש לי מורסות. ( בעיית המורסות היא רבת שנים כ-20 שנה והתשובה של הרופאים היתה תמיד שזה מצמיחת שערה הפוכה ורגישות)

אני גם סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בצוואר הרחם ולפני חצי שנה עברתי ניתוח קוניזציה בגין CIN 1 ובדיקות לאחר הניתוח יצא תקין מלבד דלקת שלא טופלה ונאמר לי שזה יעבור לבד.

ברצוני לציין שעשיתי גם US במפשעות ויצא תקין.

הרופא שלי אמר שאין צורך לבצע שום בדיקה נוספת, אני מאוד מודאגת האם זה נכון להשאיר זאת כך או שצריך להמשיך ברור?

מצרפת שוב את תשובות הבדיקה שנעשתה

ERS 45

C-REACTIVE PROTEIN 0.35

WBC 5.1

RBC 3.88

HB 11.6

HCT 36.0

MCHC 32.2

מצטערת על אורך השאלה ותודה מהמודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לפיענוח שקיעת דם

הוספת תגובה

• בהמשך לפיענוח שקיעת דם - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    06/01/2012

שלום לך,
    בדיקות כלשהן נועדו לצורכי אבחון עבור הרופא המטפל.
    משמעות הבדיקה תלויה בסך כל הנתונים של החולה : הסיפור, הבדיקה הגופנית ובדיקות אחרות.
    לכן, חבל שאת לוקחת על עצמך לדאוג בגלל בדיקה זו או אחרת, במיוחד אם הרופא שלך
    אמר לך שהוא לא מודאג.
    אבל כדי לנסות להרגיע את חששותייך, באמת, ש"ד זו בדיקה מאד לא ספיציפית ובאופן כללי מעידה על איזושהי דלקת בגוף ו45 זו עליה קלה-בינונית. יתר הבדיקות נראות תקינות.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו