מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לדעתך יש חשד למחלה ממארת?אלון06/01/2012
שלום,
בן 18, מזה שבועיים עם חום מעל 38 שמופיע ונעלם לסירוגין, כאבי גרון ושיעול. משלשום בליטה גדולה וכואבת בצוואר מצד ימין. משטח גרון ביתי יצא שלילי. אתמול הייתי אצל הרופא אשר שלח אותי לבדיקות דם ונתן לי אוגמנטין 875 פעמיים ביום למשך שבוע. היום קיבלתי תוצאות של הבדיקות דם, בספירת דם מאתמול יש עליה במונוציטים ספירה 1.32 ו 14.8% עלייה במדדי דלקת ועליה ב- RBC. אראה את הרופא לביקורת רק בעוד שבוע ואני מודאג מהמידע שקראתי באינטרנט, האם זה יכול להיות ביטוי ללוקמיה או לימפומה? האם יש צורך בבדיקות נוספות או תרופות נוספות?
רקע: בריא בד"כ, לא מעשן, אישפוז לפני שנתיים עקב דלקת ריאות חיידקית. התגייסתי לפני חודשיים כלומר, במצב של סטרס, מיעוט שעות שינה ותנאי מחייה צפופים. תרמתי דם לפני 4 שבועות. בחודשיים האחרונים ירדתי 2 ק"ג במשקל.
בדיקת דם:
משטח גרון לסטרפ A חיובי (בדיקה ביתית יום לפני ובדיקה מהירה אצל הרופא היו שליליות)
LDH - 303
פריטין 135
WBC-8.9
RBC - 5.79
המוגלובין 15.9
המטוקריט 48
MCV- 82
MCH-27
MCHC-33
RDW- 13.2
PLATLETS-223
Neutrophils %-51
lymphocytes %-30.7
Monocytes %- 14.8
Eosinophils %- 2.6
Basophils %- 0.6
Neutrophils #- 4.56
Lymphocytes # - 2.73
Monocytes # - 1.32
Eosinophils # - 0.23
Basophils # - 0.05
C.R.P - 3.7
ESR 1 hour - 24
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לדעתך יש חשד למחלה ממארת? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/01/2012שלום לך,
כל המהלך יכול להתאים למחלה זיהומית דוקא.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)